.
Κατηγορία Moto Morini
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 21:38

EICMA 2017 – Moto Morini Milano

 

Ένα σύγχρονο 3 ½... εις το τετράγωνο!

 

 

Οι φήμες σχετικά με την αναβίωση του σημαντικότερου ίσως μοντέλου στην ιστορία της Moto Morini, του θρυλικού 3 ½, αποδείχθηκαν τελικά κατά το ήμισυ σωστές! Η ιταλική εταιρεία εμπνεύστηκε από την μοτοσυκλέτα - θρύλο που έγραψε την δική της ιστορία στα seventies και παρουσίασε το Milano, ένα naked... retrofighter, με V2 κινητήρα 1.200 (1.187 κε.κ.), απόδοσης 110 ίππων.

Η σχεδίαση και τα χρώματα θυμίζουν (αλλά δεν αναπαράγουν ακριβώς) αυτά της μοτοσυκλέτας των 350 κ.εκ., ενώ σε ότι αφορά σε περιφερειακά και στήσιμο, η κατάσταση είναι όσο δεν πάει 2017: Πλαίσιο αλλά και ψαλίδι χωροδικτύωμα, USD πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι και επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, δίσκοι διαμέτρου 320 χλστ. μπροστά με ακτινικές δαγκάνες της brembo και μονός δίσκος 220 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα πίσω, που ελέγχονται από μονάδα ABS της Bosch 9.1 MP.( για την οποία οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυνατότητα απενεργοποίησης).

Η μοτοσυκλέτα φέρει ψηφιακή οθόνη 5 ιντσών και πολύ όμορφες λεπτομέρειες, όπως ο έκκεντρος ρεγουλατόρος της αλυσίδας στην απόληξη του ψαλιδιού, οι εκπληκτικές κούρμπες της εξάτμισης λίγο πριν ενωθούν για να καταλήξουν σε επίσης υπέροχα διπλά τελικά με φάλτσο κόψιμο, η μεταλλική λωρίδα που διατρέχει την ράχη του ρεζερβουάρ αλλά και οι βάσεις στήριξης του μπροστινού φτερού.

Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά κατά την επίσημη παρουσίαση, ας αρκεστούμε προς το παρόν στις φωτογραφίες και σε αυτές τις πρώτες πληροφορίες.


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 16:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon