.
Κατηγορία Moto Morini
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 22:32

EICMA 2017 – Moto Morini Corsaro Ti22

 

"Εξωτικό" Cafe Racer εμπνευσμένο από τους αγώνες endurance των 70s

 

 

Ρετρό το “πάτημα” και για το έτερο νέο μοντέλο της Μoto Morini για το 2018. Αυτή την φορά, η έμπνευση αντλήθηκε από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που συμμετείχαν στους αγώνες αντοχής την δεκαετία του εβδομήντα και με βάση ένα Corsaro ZZ, δημιουργήθηκε ένα cafe racer που φέρει εξαιρετικά περιφερειακά και επί μέρους τμήματα “μερακλίδικης” κατεργασίας.

Το Ti22, προέρχεται από το “One-Off” τμήμα της Μoto Morini, δηλαδή την μονάδα παραγωγής special και “εξωτικών” μοτοσυκλετών.

Δείτε το μασκάκι, το ρεζερβουάρ και τον “κοκοβιό” με τα τμήματα “γυμνού” βουρτσισμένου αλουμινίου να τα διαδέχονται διχρωμίες σε μπρονζέ και μαύρο. Δείτε επίσης την απίστευτη εξάτμιση της Arrow, που έχει κατασκευασθεί ειδικά για αυτό το μοντέλο και η οποία καταλήγει σε διπλά τελικά από τιτάνιο με carbon στεφάνια στις απολήξεις τους.

Τιμονόπλακα από μασίφ block αλουμινίου κατεργασμένη με CNC κοπή, φέροντας τα δυο χαρακτηριστικά “M” της Moto Morini και έγχρωμη TFT οθόνη για πίνακα οργάνων.

Αναρτήσεις και φρένα πρέπει σίγουρα να προκαλούν ίλιγγο και θα παραθέσουμε την... καταγωγή και τα χαρακτηριστικά τους αμέσως μόλις διαθέσει τις πληροφορίες η Moto Morini. Απλά για να πάρετε μια γέυση παρατηρείστε τις carbon μανέτες...

Προς το παρόν, αυτά που ξέρουμε είναι ότι ο δικύλινδρος υγρόψυκτος V των 1.187 κ.εκ., αποδίδει 139 ίππους και 12,7 kg-m ροπής και ότι προέρχεται, όπως και το πλαίσιο, από το Corsaro ZZ.

Eπίσης τα ελαστικά είναι slick, Pirelli Diablo SBK και εφαρμόζονται σε... ακτινωτές ζάντες!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 09:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 – Moto Morini Milano EICMA 2017 – Moto Morini Scrambler 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon