.
Κατηγορία Moto Morini
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 21:05

EICMA 2017 – Moto Morini Scrambler 2018

 

Αλλαγή κατεύθυνσης, στα σχεδιαστικά χνάρια του "Milano"

 

Scrambler” μοντέλο είχε ήδη στην γκάμα της η Moto Morini, βασισμένο στο 11 ½, όμως για το 2018 προχωρά σε μια αναβάθμιση... βάσης, αφού πλέον το Scrambler μοντέλο της “χτίζεται” πάνω στο ολοκαίνουργιο Milano.

H σχεδίαση μοιάζει πολύ στο προαναφερόμενο μοντέλο, με κάποιες όμως αλλαγές, προκειμένου να ικανοποιηθεί το “Scrambler” πρόσχημα. Διαφορετική σέλα, προστατευτική “σχάρα” στον προβολέα, industrial τύπου εξτρά πλαϊνά καλύμματα και φυσικά, τρακτερωτά ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσα είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής δηλαδή, είναι ίδια με αυτά του Milano, με την μοτοσυκλέτα να εφοδιάζεται με ABS, να έχει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ο δικύλινδρος V κινητήρας της, με τα 1.187 κ.εκ. χωρητικότητας, να αποδίδει 110 ίππους.

Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και περισσότερες πληροφορίες, κατά την επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στην EICMA.


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 21:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 – Moto Morini Corsaro Ti22 Moto Morini – To promo video του νέου Milano »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon