.
Κατηγορία Bultaco
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 11:14

EICMA 2017 – Bultaco Albero

 

Eπιμένει στα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα η Bultaco

 

H ιστορική ισπανική εταιρεία Bultaco, που στις δεκαετίες του 60 και του 70 ήταν ξακουστή για τα off road μοντέλα της, αναβίωσε το 2014 και παρουσίασε ένα χρόνο μετά το Brinco, ένα ηλεκτροκίνητο υβρίδιο, μεταξύ All Mountain ποδηλάτου και Trial μοτοσυκλέτας.

bultaco albero eicma 2017 1

Για φέτος, η Bultaco λάνσαρε στην EICMA το Albero, που αποτελεί την αστική έκδοση του Brinco. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα e-bike, με hub ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω τροχό, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ως ο αποκλειστικός πάροχος ισχύος ή συνδυαστικά, με το έργο που παράγει ο οδηγός από τα πετάλια.

bultaco albero eicma 2017 2

Η ροπή του μοτέρ είναι εντυπωσιακή, 6 kg-m (!) και σε συνδυασμό με… πεταλάρισμα, η αυτονομία μπορεί να φτάσει τα 100 χιλιόμετρα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το Albero, είναι 45 χιλιόμετρα.

bultaco albero eicma 2017 5

Το Albero, όπως και το Brinco, εξοπλίζεται με ποιοτικές, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις από τον χώρο του ποδηλάτου αλλά και δισκόφρενα μπροστά και πίσω, καθώς και φτερά για τις προστασία από τις λάσπες, φώτα, κόρνα και καθρέπτη στην αριστερή πλευρά.  

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 19:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon