.
Κατηγορία Kymco
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 11:21

KYMCO Cozy 2018

 

Νέο ηλεκτροκίνητο scooter με μπαταρία ρεζέρβα!

 

Η KYMCO παρουσίασε το νέο Cozy, ένα ηλεκτροκίνητο scooter το οποίο συγκεντρώνει αρκετή τεχνολογία επάνω του και μπορεί να αποτελέσει μια βιώσιμη εναλλακτική για αστικές μετακινήσεις μικρού βεληνεκούς.

To Cozy, κινείται από ένα ηλεκτρoμοτέρ ισχύος 800W, ενώ την τροφοδοσία αυτού, αναλαμβάνουν δυο μπαταρίες. Μια κύρια, η οποία βρίσκεται τοποθετημένη στο πάτωμα, σε πτυσσόμενη θήκη που ανοίγει σαν πορτμπαγκάζ και επιτρέπει την εύκολη εξαγωγή και εισαγωγή της. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη μπαταρία, μικρότερης χωρητικότητας η οποία βρίσκεται στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και η οποία μοιάζει και λειτουργεί σαν power bank.

Αν λοιπόν κανείς μείνει από ενέργεια στο δρόμο, το Cozy έχει την δεύτερη μπαταρία του που αρκεί για να σας πάει 12 χιλιόμετρα προς αναζήτηση πρίζας, με την ταχύτητα όμως να μην υπερβαίνει τα 25 χλμ./ώρα.

Η φόρτιση της κύρια μπαταρίας είναι πάρα πολύ γρήγορη, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην μιάμιση ώρα έχει αποθηκεύσει ενέργεια ικανή για 100 χλμ απόστασης, ενώ η εφεδρική μπαταρία, με μόλις ένα λεπτό φόρτιση σας πάει ακόμα παραπέρα.

To Cozy εξοπλίζεται με την γνωστή πλέον multimedia πλατφόρμα της KYMCO, Νοοdoe, ενώ προσφέρει την δυνατότητα  εύκολου customizing με τα προσθαφαιρούμενα πλαϊνά πλαστικά καπάκια εξωτερικά του αποθηκευτικού χώρου.     

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 12:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon