.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 10:33

H KTM παρουσιάζει τη γκάμα SX 2025

Δύο χρόνια μετά την τελευταία μεγάλη ανανέωση της motocross γκάμας της η ΚΤΜ παρουσιάζει την ανανεωμένη γενιά του 2025.

Η σημαντικότερη διαφορά των νέων μοντέλων SX 2025 εντοπίζεται στο πλαίσιό τους, το οποίο ενσωματώνει αλλαγές στο πάχος των σωλήνων στο μπροστινό τμήμα, στην έδραση του κινητήρα και του αμορτισέρ πίσω. Οι επεμβάσεις έγιναν με γνώμονα τη βελτίωση του προφίλ ελαστικότητας, γλιτώνοντας περίπου 300 γραμμάρια σε βάρος και αναβαθμίζοντας τη σταθερότητα και τη συμπεριφορά στη στροφή.

Το επανασχεδιασμένο πλαίσιο συνδυάζεται με ένα επίσης αναβαθμισμένο ψαλίδι και πεντάλ πίσω φρένου για περισσότερη ανθεκτικότητα.

2025 KTM SX and SX F 10

Πλέον όλα τα μοντέλα KTM SX και SX-F του 2025 θα εξοπλίζονται από το εργοστάσιο με λάστιχα Dunlop GEOMAX MX34, τα οποία λανσάρουν ένα νέο μίγμα που βελτιώνει τη συμπεριφορά του σώματος του ελαστικού στην απόσβεση και απορρόφηση ανωμαλιών προσφέροντας παράλληλα 30% μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή του, ενώ ενσωματώνουν την τεχνολογία New Progressive Cornering Block Technology στον σχεδιασμό του προφίλ τους για βελτιωμένη πρόσφυση και αυτοκαθαρισμό από λάσπη.

Στο πίσω μέρος το αμορτισέρ WP XACT διαθέτει αναβαθμισμένο μοχλικό σύστημα που χρησιμοποιεί νέες τσιμούχες και μικρότερου πάχους βίδες στις εδράσεις του, σε μια επιλογή που προέρχεται κατευθείαν από την εργοστασιακή KTM Factory Racing Team με στόχο το κέρδος σε βάρος και σε ακαμψία. Το τελικό αποτέλεσμα συνδυάζεται με νέο σετάρισμα του αμορτισέρ.

2025 KTM SX and SX F 8

Στην εργονομία τους τα νέα KTM SX και SX-F φορούν νέα πλαϊνά πλαστικά μπροστά που φρεσκάρουν την εμφάνιση και βελτιώνουν την απαγωγή θερμότητας από το ψυγείο, ενώ η επανασχεδιασμένη εισαγωγή αέρα δηλώνει ανθεκτικότερη.

Τα νέου σχεδίου πλαστικά επενδύονται με καινούργια γραφικά που πατούν σε άφθονο παραδοσιακό πορτοκαλί με κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες και νέα σέλα.

Η γκάμα του 2025 υποδέχεται επίσης μια νέα μονάδα συνδεσιμότητας, Connectivity Unit Offroad, που διατίθεται ως έξτρα στη συλλογή KTM PowerParts για τα τετράχρονα SX-F του 2025. Αυτή προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και ρυθμίσεις μέσω της εφαρμογής για τηλέφωνα KTMconnect. Η μονάδα συνδεσιμότητας αποτελείται από δύο μέρη: την κεντρική μονάδα που τοποθετείται στο δεξί καλάμι του μπροστινού ανάμεσα στις δύο τιμονόπλακες και τον αισθητήρα GPS που τοποθετείται στο κατάλληλα προετοιμασμένο φτερό που επίσης παραγγέλνεται ως έξτρα από τον κατάλογο των KTM PowerParts.

2025 KTM SX and SX F 9

Στη γκάμα των δίχρονων SX επιστρέφει το 2025 και το KTM 150 SX, βασισμένο στο 125 SX με αρκετές στοχευμένες αλλαγές που υπηρετούν την επιπλέον δύναμη του λίγο μεγαλύτερου κινητήρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon