.
Κατηγορία Italjet
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 19:54

Polini XP1R & XP3R 2018

 

Για λιλιπούτειους motocrossers

 

Tην προσθήκη δύο νέων μοντέλων στην γκάμα των XP mini motocross μοντέλων ανακοίνωσε η Polini. Πρόκειται για τα XP1R και XP3R τα οποία φέρουν υγρόψυκτο δίχρονο μοτέρ χωρητικότητας 50 κ.εκ. Σε σχέση με τον προγενέστερο κινητήρα της σειράς XP, η συμπίεση έχει αυξηθεί, με αποτέλεσμα δύο ίππους κέρδος στην ισχύ (η Polini δεν ανακοινώνει την μέγιστη ισχύ του κινητήρα).

Η προσέγγιση στο θέμα mini bike από την Polini κάθε άλλο παρά χαλαρή είναι αφού πέρα από το αστάλινο κλειστό πλαίσιο με αφαιρούμενο υποπλαίσιο από το ίδιο υλικό, τα νέα ΧP, φέρουν πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Paioli, με το πιρούνι να είναι ανεστραμμένο και διαμέτρου 37 χλστ., μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το συμβατικό 33 χλστ. που χρησιμοποιείται στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Η διαφορά μεταξύ του XP1R και του XP3R εντοπίζεται στον μπροστινό τροχό με το πρώτο να φέρει μια μονάδα με διάμετρο 10 ίντσες και το δεύτερο να εξοπλίζεται με τροχό 12 ιντσών, ενώ πίσω οι 10 ίντσες είναι standard και στα δύο μοντέλα. Στη Ιταλία οι τιμές των δύο αυτών μοντέλων διαμορφώνονται στα 3.070 ευρώ για το XP1R και στα 3.090 ευρώ για το XP3R.

Η Polini δραστηριοποιείται έντονα στη κατηγορία των mini MX, με την σειρά ΧP να διαθέτει, πέρα από XP1R και XP3R,  πολλά άλλα μοντέλα με υγρόψυκτους και αερόψυκτους κινητήρες, σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, για να ταιριάζουν ακριβώς στους σωματότυπους των φερέλπιδων πιτσιρικάδων.  

{gallery}/new_models/polini_/2018/{/AG]

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 19:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon