.
Κατηγορία Βελτιωτικά
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 11:32

Polini Maxi Hi-Speed – Κιτ τροχαλίας για Piaggio Beverly 350

Polini Maxi Hi-Speed, για Piaggio 350 Beverly με 8 μπίλιες για αριστη κατανομή του φορτίου μετάδοσης και ελατήριο υψηλότερης σκληρότητας κατά 20% αυξάνοντας την ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Η γραμμική επιτάχυνση του κινητήρα σας θα ωφεληθεί ιδιαίτερα σε συνδυασμό με υψηλότερη τελική ταχύτητα από το ακριβές και ομοιόμορφα κατανεμημένο αξονικό φορτίο.

Η Polini διαθέτει μακράν το πιο αξιόπιστο σύστημα λίπανσης πείρου από οποιαδήποτε άλλο βαριατόρ αφού συνδυάζει το DLC δηλαδή τη κεραμική επίστρωση, ενώ παράλληλα έχει κατοχυρώσει ως πατέντα ένα εκπληκτικό σύστημα επάλειψης του γράσου την ώρα της λειτουργίας του βαριατόρ.

Τα προϊόντα βελτίωσης Polini είναι αριστουργήματα έρευνας και τεχνολογίας.Έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια για να επιτύχουν την καλύτερη απόδοση ισχύος από τον κινητήρα του σκούτερ σας.

Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και με το πιο προηγμένη μελέτη υλοποίησης, επιτρέπουν ομοιόμορφο “ανέβασμα στροφών” και την απόκτηση μέγιστης ροπής γρηγορότερα σε σύγκριση με άλλα βαριατόρ.

Πείρος εμβόλου με ειδική τεχνολογία για αγωνιστικές και αεροναυπηγικές εφαρμογές που προορίζονται για συρόμενα υψηλής φθοράς εξαρτήματα,νικέλιου με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής: διαθέτει την επεξεργασία άνθρακα DLC (κεραμική επίστρωση), οι μπίλιες (ράουλα) έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Έτσι έχουμε βέλτιστη απόδοση και μικρότερο κόστος συντήρησης χάρη σε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη αντοχή στη φθορά του βαριατόρ, του πείρου και των μπιλιών.

Η Polini βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων λύσεων για να εξασφαλίσει στους κινητήρες καλύτερη απόδοση, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία. Χάρη επίσης σε αυτήν τη δέσμευση η Polini έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και στην παραγωγή ειδικών ανταλλακτικών για σκούτερ και σκούτερ Maxi.

Polini Maxi Hi-Speed για Piaggio Beverly 350

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon