.
Κατηγορία Βελτιωτικά
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 16:22

Polini κιτ τροχαλίας Maxi Hi-Speed 9R για Honda PCX125

Η Polini διαθέτει μακράν το πιο αξιόπιστο σύστημα λίπανσης πείρου από οποιαδήποτε άλλο βαριατόρ, αφού συνδυάζει το DLC δηλαδή τη κεραμική επίστρωση, ενώ παράλληλα έχει κατοχυρώσει ως πατέντα ένα εκπληκτικό σύστημα επάλειψης του γράσου την ώρα της λειτουργίας του βαριατόρ.

Τα προϊόντα βελτίωσης Polini είναι αριστουργήματα έρευνας και τεχνολογίας. Έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια για να επιτύχουν την καλύτερη απόδοση ισχύος από τον κινητήρα του σκούτερ σας.

Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και με την πιο προηγμένη μελέτη υλοποίησης, επιτρέπουν ομοιόμορφο “ανέβασμα στροφών” και σταθερή απόδοση του κινητήρα. Επιτρέπουν την απόκτηση της μέγιστης ροπής γρηγορότερα σε σύγκριση με άλλα βαριατόρ και το βαριατόρ διαθέτει πιο ισορροπημένη κίνηση.

Πείρος εμβόλου από χρωμιωμένο νικέλιο με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής: διαθέτει την επεξεργασία άνθρακα DLC (κεραμική επίστρωση). Οι μπίλιες (ράουλα) έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Έτσι έχουμε βέλτιστη απόδοση και μικρότερο κόστος συντήρησης χάρη σε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη αντοχή στη φθορά του βαριατόρ, του πείρου και των μπιλιών.

Δείτε το στην ιστοσελίδα της ΠΕΡΚΟ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon