.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 10:18

Polini Maxi Hi-Speed - Κιτ τροχαλίας για Honda SH350i και Forza 350 (12 μπίλιες)

Polini Maxi Hi-Speed με νέα μεταβλητή κλίση 13° ​​για τα μοντέλα Honda SH 350 και Forza 350 E5.

Η απόδοση με ομοιόμορφο ανέβασμα στροφών του σκούτερ βελτιώνεται στην εκκίνηση  και στην επιτάχυνση σε όλο το εύρος, καθώς & υψηλότερη τελική ταχύτητα συνοδευόμενη από μικρότερο αριθμό στροφών, ιδανική για την διατήρηση της αξιοπιστίας του κινητήρα.

Η Polini διαθέτει μακράν το πιο αξιόπιστο σύστημα λίπανσης πείρου εμβόλου, από χρωμιωμένο νικέλιο με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής από οποιαδήποτε άλλο βαριατόρ αφού συνδυάζει το DLC (κεραμική επίστρωση), ενώ παράλληλα έχει κατοχυρώσει ως πατέντα ένα εκπληκτικό σύστημα επάλειψης του γράσου με ειδικό ελατήριο στο εσωτερικό του που επιτρέπει τη σταθερή κατανομή του γράσου στον πείρο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης την ώρα της λειτουργίας του βαριατόρ. Οι μπίλιες (ράουλα) έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Έτσι έχουμε βέλτιστη απόδοση και μικρότερο κόστος συντήρησης χάρη σε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ,έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη αντοχή στη φθορά του βαριατόρ, του πείρου και των μπιλιών.

Το  Polini Variator για Honda Forza και Forza 350 Euro 5 παρέχεται με ελατήριο σκληρότερο 15% από το αρχικό, αυξάνοντας την ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα κατά την εκκίνηση.

Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει το πάθος της οικογένειας Polini: η συνεχής αναζήτηση νέων λύσεων για να εξασφαλίσει στους κινητήρες καλύτερη απόδοση, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία. Χάρη επίσης σε αυτήν τη δέσμευση που η Polini έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και στην παραγωγή ειδικών ανταλλακτικών για σκούτερ και σκούτερ Maxi.

Περισσότερες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 10:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon