.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 12:02

Μπαταρία Haijiu HTX14-BS, από την ΠΕΡΚΟ

Η μπαταρία ΑGM HAIJIU κατασκευάζεται από μη αγώγιμο πλαστικό ABS, υλικό με ισχυρή αντοχή σε κραδασμούς,χημικά και θερμότητα.

Ο ειδικός διαχωριστής AGM (absorbed glass mat) από υαλονήματα έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί (σαν σφουγγάρι) τον ηλεκτρολύτη μεταξύ των πλακών της μπαταρίας μόνο όσο υγρό απαιτείται ώστε να να διατηρείται ο διαχωριστής υγρός με ηλεκτρολύτη. Σε περίπτωση που η μπαταρία σπάσει δεν υπάρχει ελεύθερο υγρό για να διαρρεύσει και αυτό καθιστά τις μπαταρίες ΑGM HAIJIU εξαιρετικά ασφαλείς.

Έχουν χαρακτηριστικά βαθιάς εκφόρτισης, και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση με γωνία έως και 45 μοιρών.

Η μπαταρία δεν απαιτεί απολύτως καμία συντήρηση

Η Haijiu είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς που αυτή τη στιγμή ηγείται στην έρευνα, την εξέλιξη και την παραγωγή μπαταριών για μοτοσυκλέτες. Δημιουργήθηκε το 1995 και σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εξειδίκευση της Haijiu και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί έχουν φέρει την επιθυμητή αναγνώριση και οι μπαταρίες της αποτελούν επιλογή πρώτης τοποθέτησης κορυφαίων κατασκευαστών όπως KTM, GASGAS, CCM, Daelim και πολλούς ακόμα.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί και τα υψηλά στάνταρντ κατασκευής συνδυάζονται ώστε το τελικό προϊόν να είναι ανώτερο από τους ανταγωνιστές της και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Η Haijiu έχει κατοχυρώσει 92 πατέντες και χρησιμοποιεί εξελιγμένες διαδικασίες ποιοτικών ελέγχων που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των μπαταριών της.

Βρείτε τη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 12:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon