.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 13:11

Skyrich LFP-13 - Μπαταρία λιθίου, μόνο από την ΠΕΡΚΟ


Από την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Power Sports LTM-Line χαρακτηρίζονται από ανθεκτικό στη θερμότητα, αδιάβροχο περίβλημα νάιλον και βελτιωμένες συνδέσεις πόλων.

Περίβλημα μπαταρίας φτιαγμένο από νάιλον, επομένως η παραμόρφωση υπό θερμότητα είναι πρακτικά αδύνατη.

Η μπαταρία είναι εντελώς αδιάβροχη και δεν προκαλείται ζημιά όταν πλένεται με υψηλή πίεση.

Όλες οι μπαταρίες είναι εξοπλισμένες με βελτιωμένη ένδειξη φόρτισης, η οποία δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας ακόμη πιο ακριβώς.

Αντικαθιστώντας μια τυπική μπαταρία μολύβδου-οξέος με μια μπαταρία ιόντων λιθίου Skyrich, μπορείτε να εξοικονομήσετε βάρος έως 5 κιλά.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε θέση, καθώς δεν περιέχει οξύ.

Οι μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο το 30% της χωρητικότητάς τους, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να χρησιμοποιούν σχεδόν το 100% της χωρητικότητάς τους. Για τον λόγο αυτόν, οι εκδόσεις λιθίου των μπαταριών Skyrich απαιτούν μόνο το 1/3 της χωρητικότητας μιας συγκρίσιμης μπαταρίας μολύβδου-οξέος για την ίδια ισχύ εκκίνησης.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Skyrich χρησιμοποιούν φωσφορικό σίδηρο (LiFePO4) ως υλικό καθόδου και χρησιμοποιούν τη διαδικασία λιθίου-πολυμερούς στην κατασκευή τους. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν ούτε να φουσκώσουν ούτε να εκραγούν κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας. Η τεχνολογία και η διαδικασία κατασκευής εγγυώνται το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας για τις μπαταρίες λιθίου.

Βρείτε τη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 13:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon