.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 13:35

Ducati Streetfigher V4 «Centauro» – Συνεργασία υψηλής τέχνης με τον Paolo Troilo

Μία ακόμα συνεργασία «υψηλής αισθητικής» με αντικείμενα έκφρασης, μία Streetfighter V4 Lamborghini και μία Lamborghini Huracan EVO, για έναν... πολύ ξεχωριστό πελάτη. 

Σε μία ειδική εκδήλωση στην Galleria Cavour της Μπολόνια, στην Ιταλία, παρουσιάστηκε μία υπερ-σπέσιαλ Ducati Streetfighter V4 Lamborghini για έναν ειδικό πελάτη της Ιταλικής εταιρείας, ιδιοκτήτη και μίας Lamborghini Huracan EVO, που αμφότερες δέχθηκαν την περιποίηση του καλλιτέχνη Paolo Troilo.  Ως αποτέλεσμα, γεννήθηκε η «Centauro», μία μοτοσυκλέτα-συνέχεια της «Minotauro» Lamborghini του πελάτη αυτού και –εννοείται- μοναδική στον κόσμο.

Η εν λόγω Streetfighter V4 Lamborghini είναι μία από τις 63 «Cliente Speciali» μοτοσυκλέτες από την Ducati, διαμορφωμένες κατά παραγγελία των πελατών τους, οι οποίοι είναι ήδη ιδιοκτήτες Lamborghini αυτοκινήτων. Εδώ, ο καλλιτέχνης Paolo Troilo, γνωστός για την δεξιοτεχνία του στο finger painting, δημιούργησε μια απεικόνιση «δύο ανθρώπινων χεριών που κάμπτονται από την επιτάχυνση, σε συνδυασμό με μία αφηρημένη γεωμετρική αποσύνθεση που χαρακτηρίζει τα υπόλοιπα τμήματα της μοτοσυκλέτας». Μην ανησυχείτε αν δεν καταλαβαίνετε και πολλά, εδώ έχουμε περάσει σε… γλώσσα εικαστικών τεχνών.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, παραβρέθηκαν οι CEO της Ducati και Lamborghini, Claudio Domenicali και Stephan Winkelmann, ενώ τα δύο οχήματα θα παραμείνουν σε δημόσια έκθεση στην γκαλερί, μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 13:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon