.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 13:45

Thrust Ranger - Έκδοση 400 κυβικών προ των πυλών;

Η συμπαθής 125άρα μοτοσυκλέτα της Thrust μπορεί σύντομα να αποκτήσει και μεγαλύτερο αδερφάκι, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην γενέτειρα χώρα του.

Η Thrust Motor, αντιπροσωπευόμενη από την Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ. στην χώρα μας, έχει ντεμπουτάρει δυναμικά με προσιτά, αλλά ταυτόχρονα αξιόλογα scooters όπως τα Huracan 400 και Explorer 300, αλλά και μοτοσυκλέτες όπως το Ranger 125. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ότι στο μέλλον, θα δούμε μια μεγαλύτερη σε κυβισμό έκδοση του Ranger, συγκεκριμένα στα 400 κυβικά και με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα.

Η μοτοσυκλέτα παράγεται ήδη, από την κατασκευάστρια εταιρεία Taro Motor, στην Κίνα και η στυλιστική της ταυτότητα επαφίεται πλήρως, σε αυτή της Ranger 125 – Νεορετρό look, με στρογγυλό εμπρός φανάρι, ίσια σέλα και φαρδύ τιμόνι, όπως και την χαρακτηριστική πλέον κοντή ουρά. Δεν είναι πολλές οι πληροφορίες που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες και, δυστυχώς, ανάμεσα σε αυτές είναι και η ισχύς της μοτοσυκλέτας. Ξέρουμε, όμως, ότι το Ranger 400 έχει δύο δίσκους φρένων εμπρός, ανάρτηση με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και monoshock αμορτισέρ πίσω, πλήρη φωτισμό LED, οθόνη ενδείξεων TFT και -απαραίτητα- ABS.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 13:53

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon