.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 12:14

Benda Fox 125 - Η επανάσταση είναι για τους νέους 

Η Benda είναι άλλη μία από τις πολλές καινούριες κινέζικες εταιρείες κατασκευής μοτοσυκλετών και ανήκει στην Zhejiang Changling Benjuan Locomotive Company.
 
 
Το καινούριο της μοντέλο είναι το Benda Fox 125, το οποίο στοχεύει στους λάτρεις των cruiser μοτοσυκλετών και γι’ αυτό ο μικρού κυβισμού κινητήρας, προδιαγραφών Α1, είναι δικύλινδρος σε διάταξη V και το σύνολο κινείται με ιμάντα, το φετίχ των απανταχού Harley lovers. Αποδίδει 14 ίππους και 13,5Nm ροπής.
 
Βασίζεται στο προϋπάρχον BD300 με ολόιδια σχεδίαση (στις επίσημες φωτογραφίες τους χρησιμοποιούν το 300), ενώ οι πιο παρατηρητικοί μάλιστα ενδεχομένως να προσέξατε μια σκανδαλιστική ομοιότητα με το Keeway V-Cruise 125ο κινητήρας του οποίου είναι της Benda.
 20201125143655.jpg
 
Διαθέτει κιβώτιο 5 σχέσεων, ηλεκτρονική ανάφλεξη δισκόφρενο εμπρός πίσω με σύστημα CBS και εμπρός ανάρτηση με ανάποδο πιρούνι.
 
Ο προβολέας του είναι τεχνολογίας Led και το μονό στρογγυλό όργανο είναι ψηφιακό.
 
Η μικρή cruiser μοτοσυκλέτα διατίθεται μέχρι στιγμής μόνο από τις επίσημες αντιπροσωπείες της φίρμας στην Πορτογαλία και στην Ισπανία σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 13:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon