.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 11:48

Experia. Η ηλεκτρική adventure της Energica θα φέρει κι άλλα μοντέλα

Η  adventure μοτοσυκλέτα Experia, της εταιρείας Energica που  κατασκευάζει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες άφησε τόσο καλές εντυπώσεις που ο Διευθυντής Πωλήσεων Giacomo Leone δηλώνει ότι σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες.
(Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της Experia εδώ). «Αυτή είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα που πάνω της θα βασιστεί η μελλοντική σειρά νέων μοντέλων. Παρουσιάσαμε την μοτοσυκλέτα στο Μουγκέλο στα τέλη Μαΐου και σε τέσσερις μήνες  είχαμε εκατοντάδες παραγγελίες αν και δεν διαθέταμε μοτοσυκλέτες. Καταλάβαμε ότι αυτή  θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της Energica για τα επόμενα χρόνια. Έχουμε πλάνα μέχρι το 2027. Σίγουρα πρέπει να περιμένουμε 4-5 νέα μοντέλα με ενδεχόμενη βελτίωση των παλιότερων όπως τα Ego, Eva και EsseEsse9.
linkedin.jpg
Θα έχουμε αρκετές βελτιώσεις να επιδείξουμε τους ερχόμενους μήνες.  Για την Energica εστιάζουμε σε υψηλή τεχνολογία όσον αφορά τη χωρητικότητα της μπαταρίας, το software υποστήριξης και άλλα. Σε αυτά προσθέστε ότι οι ίδιοι μηχανικοί εξελίσσουν και τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες ενώ ταυτόχρονα εργάζονται πάνω στις μοτοσυκλέτες τις οποίες οδηγούμε εγώ κι εσείς.
emc2-1421x948.jpg
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Experia μπορούμε να πούμε ότι είναι θεαματικά. 102 ίπποι στις 7.500σ.α.λ. και 115Nm ροπής, 0-100km σε 3,5’’ και 420 χιλιόμετρα αυτονομίας στον ανοιχτό δρόμο ή 261 μέσα στην πόλη, κάτι που από μόνο του αξίζει μετάλλιο». 
Πηγή: webbikeworld.com
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 12:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon