.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 09:55

Ultraviolette F77 - 300 χιλιόμετρα με μία φόρτιση

 Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Ultreaviolette βελτιώνει την F77 εδώ και τρία χρόνια. Η εταιρεία που χρηματοδοτείται από την TVS και την Exor Capital, η οποία διαχειρίζεται μετοχές της Ferrari, δηλώνει ότι θα κάνει την παρουσίαση στις 2 Νοεμβρίου. Πριν από αυτό όμως έχουν προγραμματίσει εκδήλωση με τον τίτλο: “Ultraviolette Battery Day”κατά την οποία θα παρουσιάσουν το πακέτο των μπαταριών που θα δίνουν ενέργεια στις  μοτοσυκλέτες τους.
 
 
Ο  Narayan Subramaniam CEO της εταιρείας δήλωσε: "Όταν αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε την πρώτη Ινδική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων, γνωρίζαμε από την αρχή ότι η τεχνολογία των μπαταριών και ο σχεδιασμός θα ήταν από τα κρίσιμα ζητήματα στην κατασκευή της F77, μίας από τις πιο επιθυμητές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτά που επιτύχαμε τα τελευταία 5 χρόνια. Καταφέραμε να πάρουμε τα καλύτερα από την αεροδιαστημική, την αεροναυπηγική, ώστε  να φτιάξουμε την πιο προηγμένη μοτοσυκλέτα στην Ινδία. Πιστεύαμε πάντα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κορυφαία τεχνολογία, με τα παγκόσμια στάνταρτς, εδώ στην Ινδία και πιστεύουμε ότι θα θέσουμε την γραμμή εκκίνησης στην εξέλιξη καινοτόμων και αξιόπιστων ηλεκτρικών μοτοσυκλετών."
 
UV-Battery-Day_5-1200x800.jpg
 
Ο Niraj Rajmohan, Co-Founder και CTO, της Ultraviolette πρόσθεσε: "Έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια στο R&D για τις μπαταρίες της F77, όσο και στην εξέλιξη και τον σχεδιασμό της. Έχουμε περάσει από πέντε γενιές μπαταριών κατά τη διάρκεια της εξέλιξης αυτής, αποτέλεσμα της δέσμευσής μας για την κατασκευή της πιο αξιόπιστης παροχής ενέργειας από κάθε ηλεκτρικό όχημα."
 UV-Battery-Day_3-1200x800.jpg
 
Το 2019 η Ultraviolette παρουσίασε το πρωτότυπό της F77, το οποίο χρησιμοποιούσε αποσπώμενες μπαταρίες αποτελούμενες από στοιχεία 18650. Στην τελική της έκδοση η F77 θα διαθέτει μη αποσπώμενη μπαταρία λιθίου που θα περιέχει στοιχεία 21700, τα οποία θα δίνουν 10,5 kWh χωρητικότητας.
 
Η F77 θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που θα έχει τέτοια χωρητικότητα μπαταρίας σε δύο τροχούς. Θα είναι 2,5  φορές μεγαλύτερη από ότι στο μοντέλο EV της εταιρείας που ήδη πωλείται στην Ινδία. Έτσι η αυτονομία που δηλώνεται είναι 307 χιλιόμετρα μετά από κάθε πλήρη φόρτιση.
 
Η Ultraviolette F77 θα βγει σε τρία χρώματα. Airstrike, Shadow και Laser. Η εταιρεία σήμερα μπορεί να παράξει 15.000 μονάδες το χρόνο, κάτι που στόχος είναι να ανέβει στις 1.000.000 μονάδες. Οι προπαραγγελίες της F77 ξεκινούν σε τρεις μέρες. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 10:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon