.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 12:57

ARCH 1s. Το Matrix βγαίνει στους δρόμους 

Η Arch εδρεύει στο Λος Άντζελες και ανήκει στον  σχεδιαστή Gard Hollinger και στον διάσημο ηθοποιό Keanu Reeves και ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο με την ονομασία 1s. Η εταιρεία το ονομάζει Sport Cruiser και υποστηρίζει ότι είναι μία μοναδική cruiser επιδόσεων με επιθετική θέση οδήγησης, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις εικόνες.

Το επίσης εμφανές είναι ότι η 1s  είναι απόλυτα επηρεασμένη από την αισθητική της ταινίας Matrix που πρωταγωνίστησε ο ένας εκ των δύο ιδρυτών της ARCH. Η 1s παρά το όνομά της είναι το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας αφού έχει προηγηθεί η KRGT1.Blue_Carbon4_1.jpg

Το κτήνος έχει 2032cc V-twin, αμερικάνικες προδιαγραφές δηλαδή. Το σύστημα εξάτμισης  είναι σχέδιο της ίδιας της εταιρείας και έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα εκτεταμένα σε πολλά μέρη της μοτοσυκλέτας, παρόλαυτά είναι 255 κιλά αν και εύκολα θα μπορούσε να είναι ακόμα περισσότερα αν κρίνουμε από τον όγκο της.  Ο σχεδιαστής και συνιδρυτής της εταιρείας θεωρεί ότι η ARCH 1s αναμιγνύει την παράδοση των αμερικανικών cruiser με την αισθητική των αγώνων μοτοσυκλέτας (των αμερικάνικων πάντα). Η λίστα με τις παραγγελίες έχει ήδη ανοίξει και τιμή βάσης είναι τα $128,000, αφού ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει αλλαγές αφού συναντηθεί αυτοπροσώπως με τους υπεύθυνους της εαιρείας για να τους πει τι αλλαγές θέλει ώστε η μοτοσυκλέτα να του ταιριάζει γάντι.  2772868050.jpg
Η τάπα της βενζίνης αποτελείται από αλουμινένια πλάκα που έχει πάνω της «χτυπημένο» το λογότυπο της εταιρείας και ανασηκώνεται μηχανικά για να αποκαλύψει την οπή πλήρωσης του ρεζερβουάρ.  Είναι αυτές οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως οι αγωνιστικές εισαγωγές αέρα, ο ακάλυπτος πίσω τροχός λόγω μονόμπρατσου που κάνουν την ARCH 1s πραγματικά επιθυμητή. 
Η ροπή είναι 156,3Nm, η ιπποδύναμη δεν ανακοινώνεται, οι αναρτήσεις είναι Ohlins πλήρως ρυθμιζόμενες. Τα φρένα είναι της Bosch με ABS. εμπρός διαθέτει διπλούς δίσκους με εξαπίστονες δαγκάνες και πίσω μονό δισκόφρενο με τετραπίστονη αντίστοιχα. Το κιβώτιο είναι 6τάχυτο, οι τροχοί 17 ιντσών με θηριώδη Michelin Pilot Power 3 120/70 εμπρός και 240/45 πίσω. Τα φώτα είναι όλα Led. Τα όργανα ελέγχου απεικονίζονται σε TFT οθόνη. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 13:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon