.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 16:06

Cyberpunk 2077 - Φιάσκο με bugs και απόσυρση από το Playstation Store!

Και μια είδηση για… νεότερες γενιές, και φαν των videogames, καθώς η Sony απέσυρε το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 από το Playstation Store, λίγες μέρες μόλις μετά την κυκλοφορία του, λόγω των αμέτρητων και πολλές φορές ξεκαρδιστικών bugs που είχε το παιχνίδι, πολλά από τα οποία αφορούν στην οδήγηση μοτοσυκλέτας!

Στο παιχνίδι είχε αναμειχθεί και ο Keanu Reeves, που εμφανίζεται στο Cyberpunk 2077, όπως εμφανίζεται και η μοτοσυκλέτα της Arch, της εταιρείας του Reeves, καθώς το παιχνίδι έχει αρκετή οδήγηση μοτοσυκλέτας.

Μετά από 8 χρόνια εξέλιξης, η εταιρεία CD Project Red που είναι υπεύθυνη για το παιχνίδι, μάλλον βιάστηκε να το βγάλει στην αγορά, στις 10 Δεκεμβρίου του 2020.

Οι χρήστες έτρεξαν να το κατεβάσουν, και με ανάμεικτο τρόμο και ιλαρότητα ανακάλυψαν αμέτρητα bugs σε γραφικά και gameplay, με κολλήματα, μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα να… χάνονται μέσα σε άλλα αντικείμενα ή στο έδαφος, τον αναβάτη της μοτοσυκλέτας να στέκεται άξαφνα όρθιος και… γυμνός (!) πάνω στη σέλα, τη μοτοσυκλέτα να εκκινεί και να φεύγει μόνη της χωρίς τον αναβάτη, τη μοτοσυκλέτα να παγώνει σε άλμα στον αέρα, και, και, και… Υπόψη πως εδώ αναφέρουμε μόνο λίγα από τα bugs, που έχουν επίκεντρο τους 2 τροχούς.

Κάπως έτσι, η ίδια η Sony απέσυρε το παιχνίδι από το Playstation Store, ενώ πρόκειται να επιστρέψει και τα χρήματα στους δυσαρεστημένους πελάτες που το αγόρασαν.

Από την πλευρά της, η CD Project Red αναφέρει πως δουλεύει ήδη πάνω σε patch που θα διορθώνει τα λάθη, patch που θα διαθέσει σύντομα online.

Κάπως έτσι ένα παιχνίδι που πολλοί πίστευαν πως θα ανακηρυχθεί παιχνίδι της χρονιάς, μεταβλήθηκε στο απόλυτο φιάσκο. Κρίμα και για τον Keanu, κρίμα και για την Arch.

Παρόλα αυτά, ίσως να υπάρχει ακόμη φως στην άκρη του τούνελ, αν το patch έρθει γρήγορα, και αν καταφέρει να διορθώσει όλα τα bugs -που δεν είναι καθόλου λίγα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon