.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 08:39

Ride 5 – Πιο ρεαλιστικό και πιο πλούσιο από ποτέ

Η Milestone ανεβάζει και άλλο τον πήχη στα videogames που σχετίζονται με μοτοσυκλέτες, μέσω του Ride 5.

Στο trailer που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι, συναντάμε εξωτικές μοτοσυκλέτες που μάλλον δεν θα αγγίξουμε ποτέ, όπως τα BMW M 1000 RR, Ducati Superleggera V4, αλλά και πιο «γήινα» όπως το Kawasaki Ninja ZX-10RR. Το Ride 5 περιλαμβάνει και πάλι μια εκτεταμένη λειτουργία καριέρας για έναν παίκτη που επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν πιστώσεις από αγώνες σε πραγματικές και φανταστικές πίστες. Με μια μεγάλη συλλογή κλασικών και σύγχρονων μοντέλων μοτοσυκλετών, ο τίτλος προσελκύει τους χρήστες να ξοδέψουν αυτές τις πιστώσεις που κερδίζουν με κόπο στη συλλογή μοτοσυκλετών, τις αναβαθμίσεις ή τις προσαρμογές τους.

Για να ενισχύσει τον ανταγωνισμό, η Milestone ενσωματώνει επίσης ένα νέο σύστημα ονόματι «Rivals», που φέρνει τον παίκτη εναντίον 10 βασικών αντιπάλων. Ακόμα, το Ride 5 διατηρεί τα πράγματα φρέσκα με διάφορες μορφές αγώνων δρόμου σε πίστες όπως το Sonoma Raceway της Καλιφόρνια, το Britain's Brands Hatch Circuit, το North West 200 της Βόρειας Ιρλανδίας (The Triangle) και τα Suzuka και Autopolis International Racing Courses της Ιαπωνίας.

ride5b.jpg

Ορισμένες προκλήσεις περιλαμβάνουν ακόμη και αγώνες αντοχής 24 ωρών με το Ride 5 να επιτρέπει πλέον στους χρήστες να αποθηκεύουν την πρόοδό τους στο μέσο της διοργάνωσης. Τέλος, μεταξύ άλλων, για όσους προτιμούν μια μάχη ανθρώπου με άνθρωπο, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη λειτουργία split-screen που επιστρέφει ή να αναμετρηθούν με τον κόσμο με διαδικτυακούς αγώνες cross-platform μεταξύ χρηστών PlayStation και κονσόλας Xbox ή παίκτες Steam και Epic PC.

Το Ride5 θα είναι διαθέσιμο στις 24 Αυγούστου 2023, κυκλοφορώντας σε κονσόλες τρέχουσας γενιάς όπως το PlayStation 5, το Xbox Series X/S αλλά και το PC.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon