.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 11:53

Alrendo TS Bravo - Nέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στην ελληνική αγορά

 
Μία νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που μοιάζει με Ducati Diavel, έρχεται στην ελληνική αγορά, και κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Είναι η νέα Alrendo TS Bravo.
 
 
Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας με το πρόβλημά τους να αφορά κυρίως στην αυτονομία, κάτι που φαίνεται να λύσει η τσέχικη Alrendo με την TS Bravo η οποία υπόσχεται τελική ταχύτητα 135 km/h, και αυτονομία 419 km. Με την ροπή των 11,76kg και χωρητικότητα μπαταρίας 17,4Kw, επιτυγχάνει τα 0-100 km/h σε 8 δευτερόλεπτα. Ο ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 11Kw είναι υγρόψυκτος για σταθερό επίπεδο απόδοσης και αυτό μάλλον είναι το μεγαλύτερο ατού σε σύγκριση με τους αντιπάλους της, αφού η ψύξη διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία ενώ βελτιώνει και την διάρκεια ζωής του συστήματος. Ο κινητήρας που αποδίδει έως και 58Kw ζυγίζει μόλις 17 κιλά, προσφέροντας μέγιστη απόλαυση.
Η Alrendo διαθέτει ένα On Board φορτιστή 3.8Kw ο οποίος μπορεί να φορτίσει από το 0 στο 100% σε λιγότερο από 4 ώρες, σε οικιακό φορτιστή, ενώ η μοτοσυκλέτα διατίθεται με γρήγορο φορτιστή, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση αντίστοιχου στον τοίχο. Επιπρόσθετα, μπορεί να φορτιστεί σε type 2 σταθμό φόρτισης στην περίπτωση που αυτό γίνει στο δρόμο. 
Η πέδηση έρχεται από δύο δισκόφρενα στον μπροστινό τροχό διαμέτρου 300mm με τετραπίστονες δαγκάνες ακτινικής τοποθέτησης και πίσω έναν δίσκο 240mm με ένα έμβολο και σύστημα ABS. Τα ελαστικά προέρχονται από την Timsun και έχουν διαστάσεις 120/70-17 και 180/55-17, με τιςς αναρτήσεις να αναλαμβάνουν ένα ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα διαμέτρου 41mm και διαδρομής 120mm και ένα αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου με διαδρομή τροχού 120mm.
Η εργονομία δείχνει ιδανική για καθημερινή χρήση με την σέλα να βρίσκεται στα 760 χιλιοστά, την απόσταση εδάφους στα 150χιλιοστά, και το βάρος της μοτοσυκλέτας στα αρκετά 245 κιλά. Με την οθόνη TFT 7 ιντσών συμπληρώνεται η εικόνα μίας μοτοσυκλέτας που δείχνει όμορφη και είναι αρκετά ποιοτική.
 
Στην Ελλάδα εισάγεται από την WheelnWaters Technology, Θεσσαλονίκης 24, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής (Παράδρομος Λεωφ. Κηφισού)
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon