.
Κατηγορία Keeway
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 11:50

Keeway V-Cruise 125 - Δύο  κύλινδροι και ιμάντας για νέους αναβάτες

125 δια του 2, μας κάνει 62,5. Αυτή είναι η χωρητικότητα του κάθε κυλίνδρου από τους δύο σε διάταξη V του Keeway V-Cruise. Γιατί τόση πολυπλοκότητα για μόλις 125 κυβικά εκατοστά; Είναι η φυσική ερώτηση. Για την αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας που μπορεί όμως να οδηγήσει βάση νομοθεσίας ο νέος αναβάτης.
 
 
Οι εποχές που ο 18άρης μπορούσε να καβαλήσει μία δίχρονη 750 Kawasaki Samurai νόμιμα έχουν περάσει. Οι περιορισμοί δίνουν τα κυβικά με το σταγονόμετρο και οι Κινέζοι είδαν μία ευκαιρία για πωλήσεις στο νέο κοινό αναβατών προσφέροντας μία μικρή μοτοσυκλέτα που μοιάζει και ίσως ακούγεται σαν μεγαλύτερη.
 
V-CRUISE1.jpg
Το μικρό cruiser έρχεται με 14 ίππους και 14,4Nm ροπής. Διαθέτει ρεζερβουάρ 15 λίτρων, δισκόφρενο 300mm εμπρός και 240mm πίσω, καθώς και στρογγυλό digital όργανο ελέγχου. Το βάρος της είναι 164 κιλά, τα φώτα του είναι τεχνολογίας led και τέλος η κίνηση μεταδίδεται με ιμάντα, όπως στα μεγάλα cruiser της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού. Το Keeway V-Cruise 125 αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο από την αντιπροσωπεία της εταιρείας που εδρεύει στην Ιταλία.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon