.
Κατηγορία Keeway
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 15:33

Keeway SR250 – Παρουσιάζεται στην Ινδία εντός Ιανουαρίου 2023

Ελάχιστους μήνες μετά την εμφάνιση του SR125, η Keeway ετοιμάζεται να βγάλει στην ινδική αγορά και ένα ανάλογο μοντέλο με κινητήρα 250 cc.

Μόλις το περασμένο Φθινόπωρο η Keeway λάνσαρε στην αγορά της Ινδίας το ρετρό γυμνό SR125 με στόχο να εμπλουτίσει την παρουσία της εκεί με μια απλή, φτηνή και όμορφη μοτοσυκλέτα. Το μικρό αερόψυκτο και διβάλβιδο μοτεράκι αποδίδει περίπου 10 ίππους για τα 120 κιλά του και προς το παρόν δεν έχει βρει τον δρόμο του προς τις ευρωπαϊκές αγορές, όπου η Keeway σημειώνει καλές πωλήσεις με το σπορτίφ, πιο σύγχρονο και υγρόψυκτο RKF125.

Ο Τύπος της Ινδίας πλέον ετοιμάζεται για την έκθεση India Expo Mart 2023 που θα διοργανωθεί από 13 ως 18 Ιανουαρίου 2023 και όπου η Keeway φέρεται έτοιμη να παρουσιάσει την έκδοση 250 cc του SR.

Η όλη είδηση βασίζεται σε πληροφορίες και δεν υπάρχει ακόμη οπτικό υλικό – εξ ου και η κεντρική φωτογραφία που απεικονίζει το SR125 – πάντως η λογική της μοτοσυκλέτας δεν αναμένεται να αλλάξει.

Έτσι περιμένουμε ένα ίδιας εμφάνισης γυμνό ρετρό μοντέλο, πιθανότατα χτισμένο πάνω στην ίδια ακριβώς βάση και επίσης με αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα που θα αποδίδει τη δύναμή του μέσω πεντατάχυτου κιβωτίου. Προς το παρόν δε γίνεται λόγος για νούμερα απόδοσης, αλλά μια επίδοση που θα φλερτάρει από κάτω με τους 20 ίππους ακούγεται μάλλον η καλύτερη που μπορούμε να περιμένουμε.

Σε πρώτη φάση η μοτοσυκλέτα αυτή, όπως και το SR125, δε φαίνεται να ενδιαφέρει άμεσα τις ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο η εμφάνισή του στην Ινδία σημαίνει πως λίγο-πολύ έχει εξασφαλίσει την κάλυψη προδιαγραφών πολύ κοντά στις Euro 5, οπότε δε μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα.

Όταν μάλιστα μιλάμε για μια τιμή περίπου €1,360 για το SR125 στην Ινδία, με μια αντίστοιχα “ανάλαφρη” τιμολόγηση για το 250 θα μπορούσε να έχει καλή πορεία και στα μέρη μας.

Πηγή: Gaadiwaadi.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon