.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 15:49

EICMA 2021 – NIU MQi GT Evo 2022

Αυτό είναι το πρώτο σκούτερ με τελική 100 km/h που έχει παρουσιάσει ως σήμερα η NIU.

Βασίζεται στο ηλεκτρικό σκούτερ MQi GT που ήδη πωλείται στην ελληνική αγορά, με βασική του διαφορά την απόδοση. Η επανασχεδιασμένη έκδοση Evo του 2022 επιτρέπει μια σημαντική αύξηση στην τελική ταχύτητα του σκούτερ που από 70 μπορεί πια να βλέπει τα 100 km/h στην TFTοθόνη του.

Κινείται από έναν κινητήρα μέγιστης ισχύος 5 kW (6.7 hp) που τροφοδοτείται από δύο αφαιρούμενες μπαταρίες 72V 26Ah.

Με αυτές τις δύο η αυτονομία μπορεί να φτάσει ως τα 85 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Η πλήρωση των μπαταριών του απαιτεί σχεδόν 4 ώρες σε μια τυπική πρίζα, αλλά η ικανότητα γρήγορης φόρτισης του MQi GT Evo μειώνει τον χρόνο αυτόν και επιτρέπει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε μια γρήγορη στάση.

Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της NIU περιλαμβάνουν απομακρυσμένο κλειδί (keyless), ηλεκτρική αντικλεπτική κλειδαριά τιμονιού, καθώς και δυνατότητα να μοιράζεται το σκούτερ με όποιον επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται να του δώσει το κλειδί, απλά ενεργοποιώντας ηλεκτρονικά τη διαδικασία μέσα από την εφαρμογή NIU.

Το MQi GT EVO θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα ματ χρώματα – μαύρο, γκρι, πορτοκαλί και λευκό. Στην Ιταλία ανακοινώθηκε ήδη η τιμή του, στα €4,999, συμπεριλαμβανομένων 3 ετών συνδεσιμότητας και υπηρεσιών εφαρμογών. Αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τον Μάρτιο 2022.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 15:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Motron Nomad 125 2022 EICMA 2021 – NIU YQi Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon