.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 15:49

O Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ βραβεύτηκε ως «TRUE LEADER» για το 2022 από την ICAP CRIF

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Πάρης Κυριακόπουλος παρέλαβε το βραβείο στα πλαίσια της επίσημης τελετής που διοργάνωσε η ICAP CRIF για τον θεσμό, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης , του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). (δελτίο τύπου)

Μέσα από ένα σύνολο 80.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2022, βραβεύθηκαν οι ‘’True Leaders’’ , αυτοί δηλαδή που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα, σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους.

  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2022
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2021 στο 2022
  • Έχουν υψηλό ICAP CRIF Credit Score
  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών

Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης , του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Τα βραβεία απένειμαν, οι Yπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, o Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA), Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, η  Γενική Διευθύντρια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Καλλιόπη Μπενετάτου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού  Συμβουλίου της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), Βασίλης Ραμπάτ και ο Πρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP CRIF, Νικήτας Κωνσταντέλλος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 16:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon