Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 14:50

Energica – Teaser video εν όψει EICMA

Ένα απλό teaser video έδωσε στην δημοσιότητα η Energica, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την παρουσίαση κάτι νέου, στην έκθεση του Μιλάνου.

Στο video αυτό, βλέπουμε μια υποφωτισμένη μοτοσυκλέτα, η οποία είναι το μοντέλο EGO, ενώ αναγράφεται “Energica. EVen More”, με το EV σε κεφαλαία ώστε να παραπέμπει στα ηλεκτροβόλτ.

Τι “θέλει να πει ο ποιητής;”

Νωρίτερα το φθινόπωρο, ο φωτογραφικός φακός είχε καταγράψει δύο μοτοσυκλέτες της Energica να δοκιμάζονται στην Ιταλία. Παρά το “καμουφλάζ”, εύκολα καταλάβαινε κανείς ότι πρόκειται για μια EGO και μια EVA EsseEsse9, οι οποίες, εξωτερικά τουλάχιστον, δεν παρουσίαζαν κάποια διαφορά σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα στην γκάμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Moto.it, που είχε δώσει στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες, οι αλλαγές αφορούσαν στην χωρητικότητα των μπαταριών και σε κάποια στοιχεία στον κινητήρα, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Το “EVen More” (ακόμα περισσότερο) που χρησιμοποιεί η Energica στο video, “κολλάει” στο σενάριο αύξησης της χωρητικότητας των μπαταριών πάντως, ενώ αναμένεται να δούμε αν αυτό έχει να κάνει και με τα της ισχύος.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Energica, ως αποκλειστική κατασκευάστρια και προμηθεύτρια μοτοσυκλετών για το πρωτάθλημα MotoE, σίγουρα κάτι θα έχει αποκομίσει από αυτό το πεδίο και πολύ πιθανόν, να το περάσει στα μοντέλα παραγωγής.

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 14:55

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT