Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 14:41

Energica 2020 - Κατασκοπικές φωτογραφίες

Ο κατασκοπικός φακός έπιασε τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της ιταλικής Energica για το 2020, σε δοκιμές πριν την επίσημη παρουσίαση τους στην EICMA του 2019 και από ότι φαίνεται θα δούμε 2 νέες εκδόσεις των Ego και Eva EsseEsse9.

Οι μοτοσυκλέτες εντοπίστηκαν στη Βερόνα, μια ώρα περίπου από το HQ της φίρμας που βρίσκεται στη Μόντενα.

Όσον αφορά στις διαφορές με τα μοντέλα παραγωγής του 2019, εμείς δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε κάτι χτυπητό.

Οι συντάκτες του Moto.it που δημοσίευσαν πρώτοι τις φωτογραφίες κάνουν λόγο για νέα μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας και διαφορετικό και ελαφρύτερο περίβλημα μπαταρίας και ηλεκτροκινητήρα, πάντως στις φωτογραφίες δεν φαίνεται εύκολα κάτι τέτοιο.

Το μόνο που είναι σίγουρο για την ώρα είναι πως οι 2 μοτοσυκλέτες με εμφάνιση-παραλλαγή, όπως είθισται στις μοτοσυκλέτες προ-παραγωγής, δοκιμάζονται πριν την έλευση της παραγωγής το 2020.

Ακόμα δεν έχουμε καμία συγκεκριμένη πληροφορία για περαιτέρω αλλαγές, οπότε υπομονή μέχρι την EICMA του 2019.

 

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 14:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube