.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 10:55

Energica Ego 2020 - Πριν την EICMA, βίντεο-γνωριμία στην πίστα με έναν πρωταθλητή F1

Ο Nico Rosberg., πρωταθλητής Formula 1 με τη Mercedes το 2016, ως συνεργάτης της Energica απολαμβάνει μια πρώτη γεύση της ανανεωμένης Ego στην πίστα.

Η κορυφαία Ευρωπαϊκή ηλεκτρική σπορ μοτοσυκλέτα πρόκειται να αποκαλυφθεί και επίσημα στο Μιλάνο σε μερικές μέρες και τότε θα γνωρίζουμε όλα όσα έχουν αλλάξει πάνω της. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της Energica έφτιαξαν και το απαραίτητο βίντεο για να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον μας, αλλά δεν το έκαναν στο κλασικό lifestyle ύφος που μας έχουν μάθει οι περισσότεροι κατασκευαστές.

Απεναντίας, άφησαν τον Rosberg να κάνει μια μίνι παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, την οδήγησε στην πίστα και πλέον περιμένουμε την ώρα που θα ανακοινωθoύν τα πλήρη στοιχεία της.

energica ego video

Η Energica είναι η εταιρεία που εξοπλίζει με την αγωνιστική έκδοση της Ego τη MotoE, δηλαδή την ηλεκτρική κατηγορία των MotoGP, έτσι η παρουσίαση της νέας Ego ενδεχομένως να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Είναι μάλλον αναμενόμενο η μοτοσυκλέτα να ανανεώθηκε με βάση την εμπειρία μιας πλήρους αγωνιστικής σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο και δεν αποκλείεται οι αλλαγές στο μοντέλο του 2020 να περάσουν του χρόνου και στις αγωνιστικές της MotoE.

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon