.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 13:18

Moto Mucci Street Tracker – Αν τα δίχρονα “τραγουδούσαν” ακόμα…

Μια κατασκευή βασισμένη σε KTM XC-W 300

Τα… κλάψαμε αρκετά αλλά κάπου συνηθίσαμε στην ιδέα, όχι ότι μπορούσαμε και αλλιώς βέβαια. Ο λόγος για τα δίχρονα πολιτικής χρήσης τα οποία εδώ και χρόνια έχουν εξαφανιστεί από τους δρόμους, με την όποια εξέλιξη και παραγωγή τους, να περιορίζεται αυστηρά στο αγωνιστικό πεδίο.

Τι θα γινόταν όμως αν όλα αυτά δεν είχαν συμβεί, έχετε αναρωτηθεί; Τι μοντέλα θα υπήρχαν σήμερα στους δρόμους; Μια γεύση από αυτό το σενάριο, μας δίνει η εταιρεία customizing “Moto Mucci” τους David Mucci, με έδρα το Portland των HΠΑ.

Το μοντέλο “Street Tracker”, είναι μια υπό εξέλιξη κατασκευή η οποία παρουσιάστηκε στην πιο ολοκληρωμένη μέχρι στιγμής μορφή της, σε έκθεση μοτοσυκλετών στην πολιτεία του Όρεγκον.

Με βάση ένα δίχρονο KTM ΧC-W 300 Six Days του 2014 (μοντέλο μόνο για την αμερικανική αγορά), ο David Mucci δημιούργησε κάτι που φέρει στοιχεία από τις κατηγορίες SM, Scrambler και Flat Track.

Πολύ δουλειά έχει γίνει για την κατασκευή του κοστουμιού και του υποπλαισίου της μοτοσυκλέτας, με το μοντέλο να μοιάζει πολύ σε αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα πολιτικό 2Τ KTM του σήμερα, αν φυσικά δεν υπήρχαν οι ισχύουσες απαγορεύσεις.

Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν είναι η τελική μορφή, έχει ακόμα δρόμο για την ολοκλήρωση αλλά σε κάθε περίπτωση δίνει μια πολύ καλή ιδέα για το που… θα το πάει το πράγμα ο Mucci.

Και φυσικά, μας προκαλεί μια νοσταλγία και μας γεννά ερωτήματα… τι θα γινόταν αν τα δίχρονα ήταν ακόμα κοντά μας…

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 11:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon