.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 11:05

Urbantracker – Custom scrambler Harley-Davidson

Μας έρχεται από την Ισπανία και κάποτε ήταν ένα Harley-Davidson Sportster 883R.

Ο Fran Manen, ιδιοκτήτης και ιθύνων νους της Lord Drake Kustoms από τη Μάλαγα, στον Ισπανικό νότο, ανήκει στην αφρόκρεμα των κατασκευαστών custom μοτοσυκλετών στην πατρίδα του, έχοντας στο βιογραφικό του μια μεγάλη λίστα σχετικών κατασκευών, συχνά για επώνυμους πελάτες.

Το συγκεκριμένο σχέδιο ξεκίνησε με στόχο την παράλλαξη ενός Harley-Davidson Sportster 883R του 2010 και στη βάση του συναντάμε μια σειρά από δραστικές αλλαγές που περιλαμβάνουν μπροστινό WP από κάποια μοτοσυκλέτα της KTM (που δεν κατονομάζεται), πακέτο με ένα ζεύγος αμορτισέρ Öhlins από τον στάνταρ κατάλογό της για το Sportster.

Η συλλογή των νέων εξαρτημάτων έφερε επίσης τετραπίστονη δαγκάνα Brembo και ακτινωτούς τροχούς με λάστιχα Metzeler Karoo 3.

Στη συνέχεια προστέθηκε ένα τελικό εξάτμισης Supertrapp με custom λαιμούς και φίλτρο αέρα.

Η ολοκλήρωση αφορά στην εμφάνιση, η οποία περιέβαλε μια νέα ουρά με δερμάτινη καφέ χειροποίητη σέλα που να δουλεύει ρεαλιστικά για δύο επιβαίνοντες, καθώς και πολλά μικρά ή μεγάλα κομμάτια – όπως η μάσκα.

Τα χειροποίητα μέρη που έφτιαξε ο Manen γι’ αυτή τη μοτοσυκλέτα δεν είναι και λίγα: υποπλαίσιο και πλαστικά ουράς, σέλα, φτερά μπρος-πίσω και λαιμοί εξάτμισης, συν κάποια άλλα μέρη που ο κατασκευαστής τροποποίησε, όπως τα μαρσπιέ.

Το τελικό αποτέλεσμα περιγράφεται από τον δημιουργό του ως Scrambler ή Street Tracker – αν σας ενδιαφέρουν τόσο οι ταμπέλες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon