Κατηγορία BMW
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 17:44

BMW – Ετοιμάζει C400GT;

 

Νέο scooter στην πλατφόρμα του C400X

 

Mπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει  στις αγορές το C400X (αναμένεται σύντομα), ωστόσο κάποια σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν μια πιθανή δεύτερη έκδοση του μοντέλου με GT χαρακτηριστικά.

BMW C400 Sport 1

Η πλατφόρμα φαίνεται να είναι η ίδια όμως το scooter που απεικονίζεται διαφοροποιείται σχεδιαστικά, με πλαστικά μεγαλύτερης επιφάνειας, ψηλή ζελατίνα και διαφορετική μάσκα.
Κρίνοντας από τις εικόνες, θα λέγαμε ότι είναι ένας συνδυασμός του C400X και του C650GT, έχοντας υιοθετήσεις στοιχεία και από τα δύο μοντέλα.

BMW C400 Sport 4

Το σενάριο δεν είναι απίθανο, αφού και στα C των 650 κ.εκ. η BMW διαθέτει δυο διαφορετικές εκδόσεις, Sport και GT, οπότε κάλλιστα μπορεί αυτή η φιλοσοφία να εφαρμοστεί και στα 400 κ.εκ. με διαφορετική όμως τοποθέτηση των εκδόσεων.

THUMB BMW C400 Sport 3

To C400X θα είναι το αστικού προσανατολισμού scooter της BMW και το συγκεκριμένο, που εικάζουμε ότι μπορεί να ονομαστεί “GT”, θα απευθύνεται σε αναβάτες των οποίων οι ανάγκες και τα θέλω, περιλαμβάνουν περιαστικές διαδρομές και –γιατί όχι;- ταξίδια.

Αν και πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν διαρρεύσει, θεωρούμε σίγουρο ότι ο κινητήρας θα είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν του X, δηλαδή μονοκύλινδρος, 350 κ.εκ., με απόδοση  34 ίππων.

Πηγή: Bike Social 

Φωτογραφίες

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 17:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube