.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 12:55

Video Test Ride - BMW C400GT 2020


Έναν χρόνο μετά την δοκιμή του BMW C400GT, το scooter έρχεται και πάλι στα χέρια μας. Εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες και πλουσιότερα εξοπλισμένες GT προτάσεις και στο... εναλλακτικό test που ακολουθεί θυμόμαστε και πάλι τους λόγους για τους οποίους η πρόταση της BMW μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 


Ακούγεται σαν προφητεία, ωστόσο ισχύει! Το BMW C400GT, έχει σχεδιαστεί με άριστη εκμετάλλευση χώρων και ενώ πρoσφέρει την άνεση και τους χώρους ενός κλασικού GT scooter, οι διαστάσεις του είναι αρκετά μαζεμένες έτσι ώστε ο όγκος του να μην προβληματίζει μέσα στην πόλη. Για παράδειγμα δείτε πόσο μπροστά έχουν τραβήξει οι σχεδιαστές τις κεκλιμένες πλατφόρμες της ποδιά για τα πόδια του αναβάτη, αντί του να προσθέσουν μήκος στην ουρά. Το αποτέλεσμα είναι πως αναβάτες μέχρι 1,80 σε ύψος, μπορούν να εκτείνουν τα πόδια τους τεντωμένα στις πλατφόρμες, χωρίς να αισθάνονται στριμωγμένοι.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή εδώ ή απολαύστε το video της δοκιμής στις οθόνες σας


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon