.
Κατηγορία Kove
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 11:54

Kove 800X Τιμή – Πρώτα στοιχεία και για τις 3 εκδόσεις

Ξεκινάμε από τα 9 χιλιάρικα στην βασική! 

Η αντιπροσώπευση της Kove και στην χώρα μας έχει ανακοινωθεί επίσημα, πριν λίγες ημέρες, με την Γκοργκόλης Α.Ε. να είναι έτοιμη να ντεμπουτάρει τα μοντέλα της πολυσυζητημένης μάρκας στους ελληνικούς δρόμους. Ίσως η πιο πολυσυζητημένη εξ αυτών είναι η Kove 800X, μία μεγαλομεσαία Adventure, ακριβώς στην κατηγορία που έχει την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα με βάση και τα στατιστικά στοιχεία. Τώρα, νέες πληροφορίες γύρω από την τιμή της βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, στην γειτονική Ιταλία, η Kove 800X θα γίνει διαθέσιμη στις 3 εκδόσεις για τις οποίες γνωρίζουμε και εμείς: Adventure, Adventure Pro και Rally, με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής:

  • Kove 800X Adventure: Από 9.240 ευρώ
  • Kove 800X Adventure Pro: Από 10.040 ευρώ
  • Kove 800X Rally: Από 13.230 ευρώ

Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, αν η τιμή των 9.000 ευρώ «πάνω κάτω», επιβεβαιωθεί και για την Ελλάδα, τότε η Kove κάνει πολύ δυνατό ανταγωνισμό στο εδραιωμένο status quo της κατηγορίας -ενώ μην αποκλείετε την πιθανότητα τιμής προσφοράς/γνωριμίας, στην χώρα μας, αν η αντιπροσωπεία πετύχει να εξασφαλίσει κάτι τέτοιο!

Σημειώστε, ωστόσο: Τα στοιχεία αφορούν την αγορά της Ιταλίας, δεν είναι σε καμία περίπτωση επίσημα όσον αφορά την χώρα μας, ακόμα, αλλά μας δίνουν μια πρώτη ματιά στο που περίπου θα κυμανθεί, η τιμή του Kove 800X και εδώ. Συζητήστε ελεύθερα και κόσμια...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 12:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon