.
Κατηγορία Kove
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 14:09

Kove – Θα παρουσιάσει το 800 Rally στην Αμερική;

Έτσι τουλάχιστον μας λένε σενάρια που κυκλοφόρησαν στα διεθνή μέσα, μαζί με κάποιες εικόνες που μας προδιαθέτουν για την εμφάνιση της.

Η KOVE συνεχίζει να αναπτύσσει τις off-road μοτοσυκλέτες της, καθώς μέχρι τώρα έχει πάρει μέρος στο Dakar 2024 με μοτοσυκλέτες 450 Rally, ενώ διαθέτει προς πώληση το πολυαναμενόμενο 800X. Θα δούμε έκδοση Rally για το τελευταίο; Πολύ πιθανόν, ακόμα και σε μορφή προπαραγωγής, προς το παρόν.

Πιο συγκεκριμένα, εικόνες της εν λόγω μοτοσυκλέτας κυκλοφόρησαν ήδη στα κοινωνικά δίκτυα, μαζί με αναφορές για παρουσία της στην AIMExpo έκθεση, που θα γίνει στο Las Vegas από τις 6 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου. Περισσότερα για το μοντέλο δεν γίνονται γνωστά, αλλά φαίνεται από τις όποιες εικόνες κυκλοφόρησαν, η σκληροτράχηλη εμφάνιση της μοτοσυκλέτας και οι αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής. Το εμπρός συμβατικό φτερό έχει δώσει την θέση του σε «ψηλό» φτερό, εμπρός χρησιμοποιείται ένας και όχι δύο δίσκοι φρένου, το τελικό εξάτμισης και η σέλα είναι αλλαγμένα, ενώ τα ελαστικά είναι σαφώς πιο «off-road».

Επιβεβαίωση αλλά και περισσότερα για το μοντέλο, αναμένονται προς το παρόν. Εσείς τι γνώμη έχετε; Το θέλετε να έρθει στην γκάμα; Ή μήπως... να πάρει μέρος στο Dakar 2025;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 14:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon