.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 10:48

H Kove στην Ελλάδα από τη Γκοργκόλης Α.Ε.

Με το άνοιγμα της ελληνικής ιστοσελίδα της Kove επισημοποιείται η αντιπροσώπευσή της στη χώρα μας.

Μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες κατασκευάστριες από την Κίνα, η Kove Moto, απλώνει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα αντιπροσωπευόμενη από τη Γκοργκόλης Α.Ε., σε μια συνεργασία που εγκαινιάζεται με το άνοιγμα της ελληνικής ιστοσελίδας, kovemoto.gr.

Ιδρυθείσα το 2017 η Kove είχε ήδη ανοίξει τη συνεργασία της με τη Γκοργκόλης Α.Ε. με τις Maverick 500 και Rockstar 500, δύο μοτοσυκλέτες που τις γνωρίσαμε με τα λογότυπα της Daytona Motors, ενώ τώρα αναμένεται να κάνει το δικό της ξεκίνημα στην Ελλάδα εισάγοντας τις δύο πρώτες μοτοσυκλέτες με τα δικά της λογότυπα.

Η αρχική της γκάμα λοιπόν ως εμφανίζεται στην ελληνική ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια πολυαναμενόμενη adventure, 800X Pro με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 799 cc, 96.5 hp και τα εντυπωσιακότατα 185 κιλά υγρού βάρους, καθώς και την 450 Rally, τη μοτοσυκλέτα που έκανε αίσθηση στο ράλι Dakar 2023 όταν και οι τρεις μοτοσυκλέτες που συμμετείχαν για πρώτη φορά στον αγώνα τερμάτισαν σε τιμητικότατες θέσεις.

Αμφότερα τα νέα μοντέλα αναμένονται στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2024, σε τιμές που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ θα έχει πια ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο θα μας έρθει από την Kove, η οποία διαθέτει κι άλλα πολύ γοητευτικά μοντέλα, όπως το τετρακύλινδρο σε σειρά 400RR για παράδειγμα.

Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στη νέα μάρκα που έφερε στην Ελλάδα η Γκοργκόλης Α.Ε. και η οποία υπόσχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές μας με πολύ αξιόλογες μοτοσυκλέτες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon