.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 08:32

Triumph - Teaser video και για τον κινητήρα του motocross μοντέλου

Με τη συνήθη τακτική των video που γεννούν περισσότερες απόρίες από όσες απαντούν, ξαναχτυπά η Triumph, αυτή τη φορά με την εικόνα του κινητήρα του προσεχούς της χωμάτινου μοντέλου.

Έτσι, μετά το video της αποκάλυψης του πλαισίου, έρχεται το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Vision to Reality" της Triumph, το οποίο προσφέρει μια ματιά στον κινητήρα. Δεν υπάρχουν προδιαγραφές ή αριθμοί ισχύος, αλλά μπορείτε να τον ακούσετε έστω να λειτουργεί.

Ενώ η αναμονή για τους αριθμούς συνεχίζεται, είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε την ομάδα να μιλάει για τους κύριους στόχους με αυτόν τον κινητήρα, ο οποίος αναπτύχθηκε με μια ευέλικτη καμπύλη ισχύος στο μυαλό.

«Κανονικά όλα δίνουν και παίρνουν», λέει ο παγκόσμιος πρεσβευτής εκτός δρόμου Ricky Carmichael. «Μπορείς να έχει απόδοση χαμηλά ή ψηλά, όποιο προτιμάς. Αλλά αισθάνομαι ότι αυτός ο κινητήρας δίνει και τα δύο. Νομίζω ότι είναι καλό για όλα τα επίπεδα αναβατών», προσθέτει ο πλήρους απασχόλησης δοκιμαστής Triumph, Ivan Tedesco. «Εάν είστε αρχάριοι, αγωνίζεστε supercross, ή στη φύση. Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι είναι ένας πραγματικά υπέροχος κινητήρας».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Carmichael να σχολιάζει για άλλη μια φορά το ευρύ φάσμα ισχύος και πώς αυτό το κάνει «μια εξαιρετική πλατφόρμα για άλλα μοντέλα που πρόκειται να δημιουργήσει η Triumph Motorcycles». Ίσως η πιο σημαντική πληροφορία σε όλο το video, με τον Carmichael να φανερώνει ότι το επόμενο επεισόδιο θα τον δείχνει να οδηγεί τη νέα μοτοσυκλέτα. Κάτι που θα δούμε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 08:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon