.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 07:23

Triumph – Teaser video με πρωταγωνιστή το πλαίσιο του motocross μοντέλου της

Η motocross μοτοσυκλέτα της Triumph επιτέλους «εμφανίστηκε» επίσημα, καθώς το εν λόγω, άκρως μυστικό project κάνει την πρώτη του φευγαλέα εμφάνιση φανερώνοντας το πλαίσιο του.

Έτσι, παίρνουμε την πρώτη εικόνα της μοτοσυκλέτας, παρόλο που δεν είναι και η πιο λεπτομερής ματιά. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που μπορούν να συλλεχθούν και επίσης μπορούμε να ακούσουμε από την ομάδα πίσω από τη νέα μοτοσυκλέτα. Πρώτο και κυριότερο, είναι ότι η είσοδος της Triumph στον κόσμο του Motocross δεν είναι ένα επανασχεδιασμένο KTM SX-F - όπως φημολογήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με το πλαίσιο να είναι το μόνο στοιχείο της μοτοσυκλέτας που μπορούμε να δούμε στο βίντεο, οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, αλλά αρκεί να δούμε ότι έχει σχεδιαστεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον Αυστριακό κατασκευαστή. Επιπλέον, δεν είναι κλώνος του Honda CRF, του Kawasaki KX ή του Yamaha YZ, παρόλο που χρησιμοποιεί το ίδιο υλικό, δηλαδή το αλουμίνιο.

trmxfr2.jpg

Το εν λόγω πλαίσιο ακολουθεί την πεπατημένη της κατηγορίας, καθώς ο κινητήρας βρίσκεται ανάμεσα στις «ράγες» του, με το τμήμα πίσω από την κεφαλή να τραβάει την περισσότερη προσοχή. Τα περισσότερα σύγχρονα motocross διαθέτουν δύο επάνω δοκούς που συναντώνται ακριβώς πίσω από την κεφαλή, με τηνTriumph να χρησιμοποιεί ένα μεγάλο τμήμα χυτού αλουμίνιου που προσαρμόζεται εκεί, με τις δοκούς του άνω πλαισίου στη συνέχεια να τοποθετούνται πολύ πιο πίσω, πιο κοντά στο σημείο που θα φανταζόσασταν το μπροστινό άκρο της σέλας. Κάτω από την κεφαλή, το πλαίσιο φαίνεται πιο συμβατικό, με ένα χυτό τμήμα που χρησιμεύει ως σημείο αγκύρωσης για τις κάτω ράγες, όπως ακριβώς βρίσκεται στο Honda CRF και σε άλλα αγωνιστικά mx μοντέλα.

Εντωμεταξύ, ο θρύλος του Motocross και του Supercross, Ricky Carmichael, αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες που θα φτάσουν τις επόμενες εβδομάδες, μαζί με την προοπτική να οδηγήσει πραγματικά τη μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά. Υπομονή λοιπόν και από ότι φαίνεται τα αποκαλυπτήρια δεν αργούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon