.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 09:41

KTM - ‘Εναρξη συνεργασίας με την Santander Consumer Finance

Ξεκινά μια νέα εποχή, με την ισπανική τράπεζα στο πλευρό της KTM και της νέας της αντιπροσωπείας στη χώρα μας, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ (δελτίο τύπου)

H ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ -επίσημος εισαγωγέας των KTM, HUSQVARNA, GASGAS- ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Santander Consumer Finance, την κορυφαία εταιρεία καταναλωτικής χρηματοδότησης στην Ευρώπη.

Στόχος της συνεργασίας μεταξύ της Santander Consumer Finance και της KTM-Group είναι η παροχή λύσεων χρηματοδότησης σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη νέα τους μοτοσυκλέταμε ευελιξία και ασφάλεια.

Τα διαμορφωμένα προγράμματα θα προσφέρονται με ανταγωνιστικό επιτόκιο και απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρικούς πελάτες που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Η Ελλάδα θα αποτελέσει την 12η κατά σειρά χώρα όπου συνεργάζονται η KTM-Group με την Santander Consumer Finance μετά τις Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Φινλανδία, Πολωνία, Νορβηγία, Γαλλία, Αυστρία, Σουηδία και Δανία.

Η Santander Consumer Finance δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2021 και έχει παρουσία σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία και Ελβετία) με περισσότερα από 130.000 σημεία πώλησης (εμπόρους και επιχειρήσεις).

Η Γενική Διευθύντρια της Santander Consumer Finance στην Ελλάδα, Ελένη Χρονέα, σημειώνει: « Με μεγάλη μας χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ για την παροχή λύσεων χρηματοδότησης μοτοσυκλετών, ενός κλάδου συνεχώς αναπτυσσόμενου, επιβεβαιώνοντας έτσι την αφοσίωση του Ομίλου μας στον τομέα της αυτοκίνησης. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα επωφεληθούν από τα εξειδικευμένα μας προϊόντα που θα προσφερθούν μέσω της συνεργασίας μας με την ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ».

Ο Business Unit Manager της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Γιάννης Ζαμπέλης, σημειώνει: «Μετά την πρόσφατη έναρξη της συνεργασίας μας με την ΚΤΜ ως επίσημοι εισαγωγείς, βασικός μας στόχος ήταν η παροχή ενός ανταγωνιστικού πακέτου χρηματοδότησης, κάτι που θα έκανε την αγορά μιας μοτοσυκλέτας ΚΤΜ, HUSQVARNA ή GASGAS, πιο προσιτή και πιο εύκολη. Σε αυτή την προσπάθεια, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο σύμμαχο από την Santander Consumer Finance, ερχόμενοι να προσφέρουμε από κοινού, την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που διαθέτει σε όλη την Ευρώπη, προς το κοινό της μοτοσυκλέτας».

Για την έναρξη της συνεργασίας, η Santander Consumer Finance παρέχει χρηματοδοτικά προγράμματα για τις ΚΤΜ 390 ADVENTURE, 390 DUKE και HUSQVARNA 401 SVARTPILEN με επιτόκιο 4,9% καθώς και προϊόντα Balloon για όλες τις μοτοσυκλέτες των KTM, HUSQVARNA και GASGAS, συμπεριλαμβανομένων και των μοντέλων Enduro για μεγαλύτερη ευελιξία με ανταγωνιστικούς όρους.

Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προϊόντα της Santander Consumer Finance μέσω του επίσημου δικτύου διανομέων KTM, HUSQVARNA και GASGAS.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon