.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 07:22

Kove – Ξεκινά η διάθεση των μοτοσυκλετών της στην Ιταλία

Μπορεί να έχουμε ακούσει πολλά για την κινέζικη εταιρεία, ωστόσο φαίνεται πως το πράγμα σοβαρεύει με την είσοδο της στη γειτονική χώρα.

Με ένα συνοπτικό δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της Kove, ανακοινώθηκε η συμφωνία διανομής της στην Ιταλία με την Pelpi International, πρώην διανομέα της F.B. Mondial κ.α..

Πρόκειται για μια συμφωνία που προαναγγέλλει την άφιξη στις ιταλικές αντιπροσωπείες των μοτοσυκλετών που στην EICMA 2022 γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στο κοινό για τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά τους. Υπενθυμίζουμε πως η Kove είναι μια πολύ «φρέσκια» μάρκα, της οποίας ο ιδρυτής, Zhang Xue, κυμαινόταν κυριολεκτικά από τον ρόλο του μηχανικού έως τον ρόλο του αρχηγού της εταιρείας.

kove23a.jpg

Οι μοτοσυκλέτες για χώμα της Kove έχουν ιντριγκάρει πολλούς Ευρωπαίους αναβάτες για τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά τους, ενώ πρόσφατα μπήκε και στην αγορά των supersport τετρακύλινδρων με το 400RR ενώ έφερε και τις μοτοσυκλέτες της στο Ντακάρ -μετά από τρία χρόνια προετοιμασίας- με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στα παραπάνω αξίζει να προσθέσουμε πως η είσοδος της εν λόγω εταιρείας στην Ελληνική αγορά αναμένεται σύντομα.

Πηγή: Kove/Moto.it

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon