.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 08:59

Valentino Rossi – Προπόνηση με καρτ!

Διακοπές τέλος για τον Γιατρό, ο οποίος μετά τη σεζόν με την Audi ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 24 ώρες αντοχής του Dubai με το νέο του αυτοκίνητο.

Για να προετοιμαστεί για αυτό, έχει επιλέξει το καρτ. Πρέπει να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως ο Valentino έγινε πλέον επίσημος οδηγός για τη BMW και θα διαγωνιστεί το 2023 στο GT World Challenge με την ομάδα WRT.

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν. Η BMW M Motorsport μου το έχει δώσει ευκαιρία να αγωνιστώ με δύο πολύ καλούς οδηγούς το 2023, το Maxime Martin και τον Auqusto Farfus.», δήλωσε ο Rossi.

«Ο Valentino Rossi δεν χρειάζεται συστάσεις» -ήταν η απάντηση του Andreas Roos, διευθυντή της BMW M Motorsport. «Οι επιτυχίες του στην πίστα με τη μοτοσυκλέτα και η προσωπικότητά του δικαίως τον έχουν κάνει ζωντανό θρύλο. Ο Valentino έχει επίσης αποδειχθεί εξαιρετικός οδηγός στους τέσσερις τροχούς. Είναι υπέροχο που ο Valentino θα μπει στην οικογένεια της BMW M Motorsport ως νέο επίσημος οδηγός για το επόμενο έτος Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί!»

vrkart2.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 07:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon