.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 10:36

ΛΕΜΜ: 9ο Enduro - Συνάντηση Βετεράνων, Άγιος Σαράντης Μεγάρων

[Δελτίο Τύπου]

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Μεγάρων - Entouring Moto Club πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 το ‘’9ο Enduro – Συνάντηση Βετεράνων’’, στο Εκκλησάκι του Αγίου Σαράντη Μεγάρων.

Η εκδήλωση που έχει καθιερωθεί, πλέον, στα δεδομένα του χώρου της μοτοσυκλέτας ως μια όμορφη βόλτα σε διαδρομή εκτός δρόμου, με ατμόσφαιρα παρέας και επαφής παλιών γνωστών και φίλων, μέτρησε 250 συμμετοχές, ενώ ο καιρός βοήθησε σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή της.

Στο τέλος ακολούθησε φαγητό και γλέντι ως αργά το απόγευμα, ως συνηθίζεται.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κος Γρ. Σταμούλης, τον οποίο ευχαριστούμε για την παρουσία του, καθώς και για τα καλά του λόγια.

Ευχόμαστε οι συμμετέχοντες κι όσοι έκαναν τη βόλτα τους στην δασική περιοχή των Μεγάρων, να απόλαυσαν την διαδρομή σεβόμενοι το περιβάλλον και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε στην επόμενη μας εκδήλωση.

Με την ευχή να ‘χουμε όλοι οι Μοτοσυκλετιστές Όμορφα και Ασφαλή χιλιόμετρα, ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα μέλη μας για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης Ευχαριστούμε Θερμά τους κάτωθι για την βοήθεια-συμβολή-χορηγία τους:
Τον ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΩΝ, Τον υπεύθυνο του Ιερού Ναού Αγ.Σαράντη, Την Εθελοντική ομάδα ΚΟΥΡΟΣ, Την ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, Την ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, Το Εμπόριο Οπωρολαχανικών ΑΝΤ.Δ.ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ, Το Εμπόριο κρεάτων ΚΑΡΥΛΑΚΗΣ, Την Οινοποιεία ΑΘ.Κ.ΒΟΡΔΟΣ, Την DELTA MOTORCYCLES, To κρεοπωλειο ΚΑΝ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, Το κρεοπωλείο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, Την ΚΤΜ SOUTH EAST EUROPE, Tην SERKOW HELLAS, To κατάστημα ειδών Μοτοσυκλέτας ΔΡΑΚΟΣ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon