.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 14:37

Kawasaki Ninja ZX-7R K2 1992 στην κούτα του - Σε δημοπρασία στις Η.Π.Α.

Η αμερικάνικη εταιρεία δημοπρασιών Iconic Motorbike Auctions έχει βγάλει στο σφυρί ένα ολοκαίνουργιο Kawasaki Ninja ZX-7R K2 1992 που βρίσκεται ακόμα στην κούτα του!

Η δημοπρασία γίνεται δικτυακά, ενώ η μοτοσυκλέτα βρίσκεται μεν στην Καλιφόρνια, μπορεί όμως να αποσταλεί οπουδήποτε στον κόσμο -υπολογίστε γύρω στα 1.300-.1500 ευρώ επιπλέον για Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη έκδοση “Κ” του ZX-7R ήταν περιορισμένης παραγωγής, ενώ δημιουργήθηκε ειδικά για να ομολογκαριστεί η μοτοσυκλέτα και να μπορέσει η Kawasaki να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα AMA Superbike.

Ο τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας του αποδίδει 120 hp, με τη μοτοσυκλέτα να φέρει 4 Keihin 39άρια flat-slide καρμπιρατέρ, και κοντό κιβώτιο 6 σχέσεων με μακριά πρώτη.

Το ρεζερβουάρ είναι αλουμινένιο, αντί για το ατσάλινο του βασικού μοντέλου, το πλαίσιο είναι ελαφρύτερο, με την ουρά να είναι από fiberglass, και τις αναρτήσεις να είναι πλήρως ρυθμιζόμενες.

Η μεγαλύτερη ισχύς προέρχεται από τα κόκκινα που βρίσκονται 500 rpm ψηλότερα, την ψηλότερη συμπίεση του κινητήρα και τα διαφορετικά έκκεντρα, ενώ παράλληλα η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 4,5 κιλά λιγότερα από τη βασική έκδοση.

Σε δοκιμή του 1992 από τον ειδικό τύπο, οι συντάκτες του Performance Bikes ανακοίνωσαν 110 hp στον τροχό και τελική ταχύτητα 255 χλμ/ώρα.

Η μοτοσυκλέτα έχει 1 χιλιόμετρο στο κοντέρ της, ενώ έρχεται κομπλέ με όλα τα εξαρτήματα της που συναρμολογούνται μετά την εξαγωγή της από την κούτα.

Στην πώληση συμπεριλαμβάνεται και ένα Lockhart Racing/Ninja ρολόι τοίχου.

Την ώρα που γράφαμε το άρθρο αυτό, η μοτοσυκλέτα είχε πιάσει την τιμή βάσης, με την τελευταία προσφορά να βρίσκεται στα 43.100 δολάρια Η.Π.Α., ήτοι στα 38.009 ευρώ, ενώ απομένουν 2 μέρες μέχρι να λήξει η δημοπρασία, στις 17/2/2022 στις 14.00 τοπική ώρα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της δημοπρασίας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon