.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 10:30

Yamaha - Το πράσινο μέλλον της ξεκινά από το κτήριο 32

Η Yamaha Motor ανακοίνωσε πως επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της πάνω στην έρευνα και εξέλιξη των πράσινων κινητήρων, που περιλαμβάνουν τους ηλεκτροκινητήρες και τους κινητήρες υδρογόνου.

Η επέκταση περιλαμβάνει την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού για τη δοκιμή των πράσινων κινητήρων, δεξαμενές υδρογόνου κ.α., στο κτήριο με το νούμερο 32, που κατασκευάστηκε πέρυσι στο αρχηγείο της εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του εξοπλισμού, το κτήριο 32, έκτασης 9.011 τετραγωνικών μέτρων, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πράσινη τεχνολογία των προϊόντων της Yamaha Motor σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Τον Ιούλιο του 2021, η Yamaha Motor εξέτασε ξανά το περιβαλλοντικό σχέδιο 2050, τις βάσεις του οποίου είχε θέσει το 2018, θέτοντας νέο στόχο για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα σε όλες τις δραστηριότητες της -συμπεριλαμβανομένου και του κύκλου ζωής των προϊόντων της- μέχρι το 2050.

Ανάμεσα στις αλλαγές αυτές, η Yamaha Motor θέτει στόχο μείωσης των ρύπων CO2 των προϊόντων της κατά 90% μέχρι το 2050, σε σύγκριση με τους ρύπους του 2010, και η επέκταση των εγκαταστάσεων της στο κτήριο 32, πέρα από την εξέλιξη νέων ενεργειακών συστημάτων, θα επιταχύνει την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon