.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 08:38

Yamaha Motor & Hero Motors - Δημιουργούν νέα εταιρεία κινητήρων ηλεκτρικών ποδηλάτων

Οι Yamaha Motor και Hero Motors -που έχει την εταιρεία ποδηλάτων Hero Cycles- ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας που θα κατασκευάζει κινητήρες για ηλεκτρικά ποδήλατα σε παγκόσμια κλίμακα.

Η νέα αυτή εταιρεία θα δημιουργηθεί στα τέλη του Νοεμβρίου του 2021, με τη Yamaha Motor να κατέχει μερίδιο 10% και με τη Hero Motors να κατέχει το υπόλοιπο 90%.

Σήμερα, η Ευρώπη είναι η μεγαλύτερη αγορά για eBikes και περίπου οι μισές επιλογές στα ηλεκτρικά ποδήλατα αφορούν κινητήρες που εδράζονται στο κέντρο του πίσω τροχού. Καθώς η παγκόσμια αγορά για eBikes συνεχίζει να μεγαλώνει, η Yamaha πιστεύει πως η παραπάνω λύση θα γιγαντωθεί ανάλογα, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο υπέγραψε τη συμφωνία με τη Hero.

Η Yamaha αυτή τη στιγμή παρέχει ηλεκτροκινητήρες ποδηλάτου που εδράζονται στη μεσαία τριβή, κοντά στα πετάλια. Με την προσθήκη ηλεκτροκινητήρων που θα εδράζονται στο κέντρο του πίσω τροχού, η ιαπωνική εταιρεία θέλει να διευρύνει τις δυνατότητες του τμήματος eBike της, και να αυξήσει τις πωλήσεις στον τομέα.

Η νέα εταιρεία θα έχει έδρα της την πόλη Ludhiana στο Punjab της Ινδίας, αρχικό κεφάλαιο 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ακόμα δεν έχει καθοριστεί το πώς θα ονομάζεται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon