.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 11:22

Bosch - Επένδυση 400+ εκατ. ευρώ στα εργοστάσια ημιαγωγών της το 2022

Μέσα στο χάος που έχει δημιουργήσει στην παραγωγή οχημάτων η έλλειψη ημιαγωγών, και λίγες εβδομάδες μετά το άνοιγμα του εργοστασίου ημιαγωγών της στη Δρέσδη, η Bosch ανακοινώνει πως αυξάνει την επένδυση της στον τομέα, με 400+ εκατομμύρια ευρώ για επέκεταση των εργοστασίων ημιαγωγών της σε Δρέσδη, Reutlingen και Penang στη Μαλαισία.

“Η ζήτηση για ημιαγωγούς συνεχίζει να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, και στο φως των πρόσφατων εξελίξεων, αυξάνουμε συστηματικά την παραγωγή ημιαγωγών για να υποστηρίξουμε όσο καλύτερα γίνεται τους πελάτες μας”, αναφέρει ο Dr. Volkmar Denner, CEO της Bosch GmbH.

Το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης αφορά στο νέο εργοστάσιο της Bosch στη Δρέσδη, που κατασκευάζει ημιαγωγούς 300 mm, ενώ 200 εκατομμύρια ευρώ θα επενδυθούν στο εργοστάσιο του Reutlingen, που βρίσκεται κοντά στη Στουτγάρδη. Επιπρόσθετα, η Bosch θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο δοκιμών από το μηδέν, στην Penang στη Μαλαισία.

Στο πλήρως αυτοματοποιημένο και συνδεδεμένο εργοστάσιο της Penang θα διεξάγονται δοκιμές σε ημιαγωγούς και αισθητήρες από το 2023. Η ανέγερση του εργοστασίου έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon