Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 13:37

Harley-Davidson Connect, σε συνεργασία με την Panasonic

Η συνδεσιμότητα των μοτοσυκλετών της Harley-Davidson από το 2020 θα είναι υπόθεση της Panasonic.

Η Αμερικανική εταιρεία ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Panasonic για την εφαρμογή της σουίτας συνδεσιμότητας OneConnect στις μοτοσυκλέτες της.

Αυτή θα συναντάται από το 2020 σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς ως H-D Connect, μια τεχνολογία που ολοκληρώνεται με τη χρήση της εφαρμογής H-D App.

Ο αναβάτης θα μπορεί να βλέπει από την άνεση του κινητού του εκ του μακρόθεν βασικές πληροφορίες για τη μοτοσυκλέτα του, όπως τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας (για το LiveWire) ή την ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ, την υπολογιζόμενη αυτονομία της, πίεση ελαστικών (όπου υπάρχει ο σχετικός αισθητήρας), ride modes, χιλιομετρητές και στατιστικά στοιχεία της βόλτας του.

Επιπλέον για το LiveWire, η εφαρμογή θα προσφέρει και πληροφορίες σχετικά με κοντινούς σταθμούς φόρτισης, καθώς και την πορεία της διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμη, το H-D Connect λειτουργεί και ως προστασία από κλοπή, αφού δίνει στίγμα της θέσης της μοτοσυκλέτας σε χάρτη και στέλνει ειδοποιήσεις στον αναβάτη αν κάποιος επιχειρεί να την παραβιάσει. Ορίζοντας μια συγκεκριμένη ακτίνα γύρω από την παρκαρισμένη μοτοσυκλέτα, ο ιδιοκτήτης θα λαμβάνει και ειδοποίηση εφόσον η καλή του κινηθεί εν αγνοία του εκτός της συγκεκριμένης περιοχής. Σε περίπτωση κλοπής, ο εντοπισμός της μπορεί να γίνει μέσω GPS (συνδρομητική υπηρεσία).

Τέλος, το H-D Connect μπορεί να στέλνει αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις για τις ανάγκες συντήρησης της μοτοσυκλέτας.

Το νέο αυτό σύστημα θα είναι διαθέσιμο στα ακόλουθα μοντέλα: LiveWire, σε όλη τη σειρά Touring (εκτός των Road King και Electra Glide Standard), στα Tri Glide Ultra, καθώς και σε όλη τη γκάμα των CVO μοντέλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube