.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 11:38

Δρόμος Ειρήνης 2018 – Το οδοιπορικό του Κων/νου Μητσάκη στην Andeli Mototouring

Ένα μήνυμα ειρήνης από την Αρχαία Ολυμπία ως τη Χιροσίμα

Η πρώτη παρουσίαση του ταξιδιωτικού του Κωνσταντίνου Μητσάκη θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Andeli Mototouring (Λεωφόρος Μεσογείων 355, Χαλάνδρι), τη Δευτέρα 28/1 στις 7.30 μμ.

"Με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία και τελικό προορισμό την Χιροσίμα της Ιαπωνίας, ταξίδεψα στη σέλα μιας Honda CRF 250 Rally μεταφέροντας ένα μήνυμα ειρήνης, φιλίας και αλληλεγγύης του δήμαρχου της Αρχαίας Ολυμπίας στους κατοίκους της μαρτυρικής ιαπωνικής πόλης...

“Με την ιδιότητα του δίτροχου αγγελιοφόρου της Ειρήνης, σας περιμένω στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του οδοιπορικού ‘Δρόμος Ειρήνης 2018 / Αρχαία Ολυμπία – Χιροσίμα’. Για τους ορκισμένους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του ταξιδιού…"

Διαβάστε εδώ όλες τις ανταποκρίσεις του Κωνσταντίνου Μητσάκη όπως δημοσιεύτηκαν στο bikeit.gr:

Μέρος 1 - Ουκρανία
Μέρος 2 - Ρωσία
Μέρος 3 - Σιβηρία
Μέρος 4 - Μογγολία
Μέρος 5 - Βλαδιβοστόκ
Μέρος 6 - Νότια Κορέα
Μέρος 7 - Ιαπωνία

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 11:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon