.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 21:29

Ducati – 25 χρόνια Monster

 

Eορταστικές εκδηλώσεις 

Μια από της σημαντικότερες μοτοσυκλέτες της νεότερης ιστορίας, το Monster της Ducati, λανσαρίστηκε στην αγορά πριν 25 χρόνια, το 1993 και εγκαινίασε μια νέα κατηγορία, αυτή των streetfighters.

Η Ducati, αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου, το συμπεριέλαβε φέτος στο ιστορικό της μουσείο στο Borgo Panigale, ενώ έχει προγραμματίσει και μια σειρά εκδηλώσεων για να εορτασθεί αυτή η σημαντική επέτειος.

Στα πλαίσια της συγκέντρωσης κλασικών μοτοσυκλέτων, “Sunday Ride Classic 2018”, που θα λάβει χώρα στις 24 Μαρτίου στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην πίστα Paul Ricard, η Ducati απευθύνει πρόσκληση στους “Monsteristi” όλης της Ευρώπης να παραβρεθούν και να λάβουν μέρος στην ξεχωριστή “παρέλαση”, αποκλειστικά για Monster.

H κορύφωση των εορτασμών, θα λάβει χώρα στην ετήσια συγκέντρωση Ducati World Weekend, στις 20-22 Ιουλίου του 2018, με επίκεντρο την πίστα Marco Simoncelli στο Misano της Ιταλίας. Για φέτος, το Monster θα έχει την τιμητική του, με την Ducati να έχει σχεδιάσει πολλές εκδηλώσεις ειδικά για αυτό.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 21:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon