.
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 13:57

MotoGP - Η τελετή βράβευσης θα έχει κοινό για πρώτη φορά στην ιστορία

Ακόμα μια αλλαγή στις διαδικασίες των MotoGP, που τα φέρνει ένα ακόμα βήμα πλησιέστερα στην Formula 1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα διεθνή μέσα, η φετινή τελετή απονομής των βραβείων στα MotoGP θα είναι διαφορετική από όλες τις άλλες. Για πρώτη φορά στην ιστορία, η τελετή βράβευσης, που θα γίνει στην Valencia μετά από τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, θα είναι ανοικτή και στο κοινό. Μέχρι τώρα, η εν λόγω τελετή είχε θέσεις μόνο για τους πρωταγωνιστές του MotoGP και τα μέλη των ομάδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το MotoGP συμφώνησε με την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Never Say Never (NSN) και η νέου format, «ανοικτή» εκδήλωση θα είναι η πρώτη συνεργασία σε ένα συμβόλαιο 3 ετών μεταξύ των δύο πλευρών. Στο μέλλον, η NSN αναμένεται να διοργανώσει εκδηλώσεις όπως συναυλίες και DJ Party, που θα λαμβάνουν χώρα στο τέλος της αγωνιστικής δράσης του εκάστοτε Grand Prix.

Ο Carlos Ezpeleta, επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Dorna, δήλωσε για το γεγονός: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την νέα συμφωνία με την NSN και αποκαλύπτουμε ένα ακόμα από τα νέα event μας, με τους fans στο επίκεντρο. Η εμπειρία ενός φίλου των αγώνων στα Grand Prix δεν θα σταματά όταν οι μοτοσυκλέτες μπαίνουν στα Pits και ήδη έχουμε προσθέσει μερικές υπέροχες επιπλέον εμπειρίες, στην πίστα: Πράγματα όπως το Hero Walk, το Sprint Podium, «εισβολές» στην πίστα και την παρέλαση των αναβατών – για να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία. Αλλά υπάρχουν πάντα περισσότερα που μπορούμε να προσφέρουμε και πάντα σκεφτόμαστε το πώς θα ανεβάσουμε επίπεδο».

Μένει λοιπόν να μάθουμε, τι ακριβώς θα γίνει στην τελετή βράβευσης, μέσα από αυτή την νέα συνεργασία, αλλά και τα νέα events τα οποία πιθανόν θα ανακοινωθούν από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 14:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon