.
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 19:29

Marc Marquez – Πρόδωσε το μέλλον του ο… Rafael Nadal;

Μια ανάρτηση στα social media από έναν θρύλο του τέννις έχει –ξανά- φουντώσει τις φήμες για το μέλλον του Marc Marquez.

Ο λόγος για τον Rafael Nadal, ο οποίος δημοσίευσε στα social media του μια φωτογραφία δίπλα στο Marquez, γράφοντας στη λεζάντα «καλή τύχη στις νέες προκλήσεις σου». Αναφερόταν άραγε στο MotoGP;

Το μέλλον του αναβάτη της Repsol Honda εντωμεταξύ, αποτελεί αντικείμενο κουβέντας σε βαθμό.. έσχατο, με την KTM να παίζει πολύ στα σενάρια. Ο Marquez έχει συμβόλαιο με τη Honda μέχρι το τέλος του 2024, για τη μεγαλύτερη χρηματική συμφωνία στο MotoGP σήμερα.

Ως αποτέλεσμα, οι αντίπαλοι κατασκευαστές θα έπρεπε να πληρώσουν μια τεράστια αμοιβή για να προσλάβουν τον έξι φορές πρωταθλητή της κορυφαίας κατηγορίας. Λαμβάνοντας δε υπόψιν την ηλικία του (32 έως τη στιγμή που θα γίνει ελεύθερος) και το ιστορικό των τραυματισμών του, το ρίσκο του οποιουδήποτε μελλοντικού συμβολαίου είναι μεγάλο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πρόεδρος της Honda, αλλά και ο αγωνιστικός διευθυντής της, δήλωσαν πως ο Ιάπωνας κατασκευαστής δεν θέλει να κρατήσει κανέναν που δεν είναι ευχαριστημένος, σε έναν υπαινιγμό ότι ο Marquez θα μπορούσε να αποχωρήσει ακόμη και πριν από το 2024.

Ωστόσο, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Marquez είπε ότι η προτεραιότητά του για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους είναι η ανάπτυξη μιας μοτοσυκλέτας που να μπορεί να είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.
Κατά τα άλλα, τι φωτιές άναψες ρε συ Rafael;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon